| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-09-30 15:53:50
Temat: Re: Pierogi z mięsemsorry nie mam pojecia jak sie robi farsz
Użytkownik "zimek" <z...@o...pl> napisał w wiadomości
news:ancbfr$14t$1@news2.tpi.pl...
> Witajcie,
> czy może ktoś zna dobry przepis na farsz
> mięsny do pierogów?
>
> Pzdr
> zimek
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-10-01 14:29:00
Temat: Pierogi z mięsemWitajcie,
czy może ktoś zna dobry przepis na farsz
mięsny do pierogów?
Pzdr
zimek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-01 14:31:01
Temat: Re: Pierogi z mięsem
Użytkownik "zimek" <z...@o...pl> napisał w wiadomości
news:ancbfr$14t$1@news2.tpi.pl...
> Witajcie,
> czy może ktoś zna dobry przepis na farsz
> mięsny do pierogów?
>
Ugotować mięso wołowe.
Cebule z boczkiem przysmażyć.
Przyprawić, zmielić.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-01 14:35:54
Temat: Re: Pierogi z mięsem
>> Witajcie,
>> czy może ktoś zna dobry przepis na farsz
>> mięsny do pierogów?
>>
>
> Ugotować mięso wołowe.
> Cebule z boczkiem przysmażyć.
> Przyprawić, zmielić.
ja nie lubię gotowanego, więc mielone jest smażone od razu. Tylko tłuszcz
trzeba zlać, bo się pierogi kleić nie będą. Przyprawy klasyczne: kumin i
sos sojowy ;-)
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-01 22:27:27
Temat: Re: Pierogi z mięsem
Użytkownik "zimek" <z...@o...pl> napisał w wiadomości
news:ancbfr$14t$1@news2.tpi.pl...
> Witajcie,
> czy może ktoś zna dobry przepis na farsz
> mięsny do pierogów?
Gotowane miesko z doadtkiem przypraw - ale zeby nie bylo za suche to mozna
dodac troche podduszonych pieczarek, lub ugotowanej kapusty kiszonej i
koniecznie podduszona cebule
--
Catalina
icq #54287160
http://catalina.jasien.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-10-02 06:49:03
Temat: Re: Pierogi z mięsem
> Gotowane miesko z doadtkiem przypraw - ale zeby nie bylo za suche to mozna
> dodac troche podduszonych pieczarek, lub ugotowanej kapusty kiszonej i
> koniecznie podduszona cebule
=====================
Calkowicie popieram ta wersje!
Dodatek kiszonej kapusty to jest to.
Popijac to wszystko czerwonym,
pieprznym i zaczosnkowanym
barszczem (ale nie z torebki).
A po jedzeniu piiiiwoooo...
I nastepny talerz....
I piwo...
...
...
waldek
=====================
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |