Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pilne na podkórek!

Grupy

Szukaj w grupach

 

Pilne na podkórek!

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-02-03 01:52:59

Temat: Pilne na podkórek!
Od: "ireknow" <i...@m...icpnet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Mam czerstwy chleb,oliwe, pomidory,czosnek i piekarnik.Wiem że w kuchni
włoskiej
jest taka potrawa z chleba na grillu+oliwa i pomidor+przyprawy.
Prosze o szybki przepis.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-02-03 10:55:05

Temat: Re: Pilne na podkórek!
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>Mam czerstwy chleb,oliwe, pomidory,czosnek i piekarnik.Wiem że w kuchni
>włoskiej
>jest taka potrawa z chleba na grillu+oliwa i pomidor+przyprawy.
>Prosze o szybki przepis.
>

kiedy to juz jest ten przepis......

Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-03 11:09:59

Temat: Re: Pilne na PODKUREK !!!!!!
Od: "Zowisia" <z...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

"Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał(a):
/.../
>Prosze o szybki przepis.
^^^^^^^ !!!!!!!!
>
> kiedy to juz jest ten przepis......
> Krysia
-----
Krysiu, w kaloszach do nieba ....
;-)))

--
Zowisia < mailto:z...@p...onet.pl >


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-02-03 11:36:51

Temat: Re: Pilne na podkórek!
Od: "Kasia L." <l...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:pl5q5u8kipoaiui8mcd1j5ps6gtut0bige@4ax.com...
>
> >Mam czerstwy chleb,oliwe, pomidory,czosnek i piekarnik.Wiem że w kuchni
> >włoskiej
> >jest taka potrawa z chleba na grillu+oliwa i pomidor+przyprawy.
> >Prosze o szybki przepis.
> >
>
> kiedy to juz jest ten przepis......

Tylko do tego nie jest potrzebny suchy chleb. Powinien byc swiezy. Opiekasz
go na ruszcie nacierasz zabkiem czosnku polewasz oliwa i kladziesz na
wierzchu poktojony w kostke pomidor i rukiew (rucola). Nazywa sie to
bruschetta.

Kasia L


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Schweinhaxn
nowości kulinarne - zbiór linków
oblicza popcornu - link
Bożenko, a o rybie w waflach pamiętasz ?
Oda do Bozenki i Wkn :)))))

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »