Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Problem z rosołem --- pomocy

Grupy

Szukaj w grupach

 

Problem z rosołem --- pomocy

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-09-08 09:24:42

Temat: Problem z rosołem --- pomocy
Od: "Sitek" <s...@t...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam!!!
Gotowałem Rosołek taki dobry i zaspałem, wynikiem czegi sie rosołek
zagotował:(( ja go mozna wylkarować.
--
Pozdrawiam
SITEK - Gliwice
#GG 284713


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-09-08 10:42:41

Temat: Re: Problem z rosołem --- pomocy
Od: Vefour <v...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

Sitek wrote:
> Witam!!!
> Gotowałem Rosołek taki dobry i zaspałem, wynikiem czegi sie rosołek
> zagotował:(( ja go mozna wylkarować.
> --
> Pozdrawiam
> SITEK - Gliwice
> #GG 284713
>
>

sporo roboty. Milisz w miare chude wolowe mieso, dodajesz do tego lekko
ubite bialka i warywa pociete w mirepoix. Robisz z tego jednolita mase.,
do rosolu. Zagrzewasz. Na wierzchu zrobi Ci sie skorupa, w srodku musisz
zrobic dziure. odszumiasz. Gotujesz tak, az rosol sie wyklaruje,
wyrzucasz mase miesnobialkowa, przecedzasz.

V.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-09-08 10:50:52

Temat: Re: Problem z rosołem --- pomocy
Od: "Sitek" <s...@t...pl> szukaj wiadomości tego autora

> > Gotowałem Rosołek taki dobry i zaspałem, wynikiem czegi sie rosołek
> > zagotował:(( ja go mozna wylkarować.

> sporo roboty. Milisz w miare chude wolowe mieso, dodajesz do tego lekko
> ubite bialka i warywa pociete w mirepoix. Robisz z tego jednolita mase.,
> do rosolu. Zagrzewasz. Na wierzchu zrobi Ci sie skorupa, w srodku musisz
> zrobic dziure. odszumiasz. Gotujesz tak, az rosol sie wyklaruje,
> wyrzucasz mase miesnobialkowa, przecedzasz.
>
> V.
Dzieki V


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-09-08 14:33:38

Temat: Re: Problem z rosołem --- pomocy
Od: "Marek" <m...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Sitek" <s...@t...pl> napisał w wiadomości
news:alfa4v$kl2$1@news.tpi.pl...
> > > Gotowałem Rosołek taki dobry i zaspałem, wynikiem czegi sie rosołek
> > > zagotował:(( ja go mozna wylkarować.
>
> > sporo roboty. Milisz w miare chude wolowe mieso, dodajesz do tego lekko
> > ubite bialka i warywa pociete w mirepoix. Robisz z tego jednolita mase.,
> > do rosolu. Zagrzewasz. Na wierzchu zrobi Ci sie skorupa, w srodku musisz
> > zrobic dziure. odszumiasz. Gotujesz tak, az rosol sie wyklaruje,
> > wyrzucasz mase miesnobialkowa, przecedzasz.
> >
> > V.
> Dzieki V
>
> Ja robię to inaczej, w prosty sposób : jak gotuję rosół , to wrzucam
czerwonego buraczka obranego i jak chwilę się pogotuje to go wyjmuję, po
ugotowaniu rosół jest żółciutki i klarowny :-)



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Ciasta Biszkoptowe
przepis
ciasta
wegerarianizm
orzechy

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »