| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-09-08 09:24:42
Temat: Problem z rosołem --- pomocyWitam!!!
Gotowałem Rosołek taki dobry i zaspałem, wynikiem czegi sie rosołek
zagotował:(( ja go mozna wylkarować.
--
Pozdrawiam
SITEK - Gliwice
#GG 284713
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-09-08 10:42:41
Temat: Re: Problem z rosołem --- pomocySitek wrote:
> Witam!!!
> Gotowałem Rosołek taki dobry i zaspałem, wynikiem czegi sie rosołek
> zagotował:(( ja go mozna wylkarować.
> --
> Pozdrawiam
> SITEK - Gliwice
> #GG 284713
>
>
sporo roboty. Milisz w miare chude wolowe mieso, dodajesz do tego lekko
ubite bialka i warywa pociete w mirepoix. Robisz z tego jednolita mase.,
do rosolu. Zagrzewasz. Na wierzchu zrobi Ci sie skorupa, w srodku musisz
zrobic dziure. odszumiasz. Gotujesz tak, az rosol sie wyklaruje,
wyrzucasz mase miesnobialkowa, przecedzasz.
V.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-08 10:50:52
Temat: Re: Problem z rosołem --- pomocy> > Gotowałem Rosołek taki dobry i zaspałem, wynikiem czegi sie rosołek
> > zagotował:(( ja go mozna wylkarować.
> sporo roboty. Milisz w miare chude wolowe mieso, dodajesz do tego lekko
> ubite bialka i warywa pociete w mirepoix. Robisz z tego jednolita mase.,
> do rosolu. Zagrzewasz. Na wierzchu zrobi Ci sie skorupa, w srodku musisz
> zrobic dziure. odszumiasz. Gotujesz tak, az rosol sie wyklaruje,
> wyrzucasz mase miesnobialkowa, przecedzasz.
>
> V.
Dzieki V
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-08 14:33:38
Temat: Re: Problem z rosołem --- pomocy
Użytkownik "Sitek" <s...@t...pl> napisał w wiadomości
news:alfa4v$kl2$1@news.tpi.pl...
> > > Gotowałem Rosołek taki dobry i zaspałem, wynikiem czegi sie rosołek
> > > zagotował:(( ja go mozna wylkarować.
>
> > sporo roboty. Milisz w miare chude wolowe mieso, dodajesz do tego lekko
> > ubite bialka i warywa pociete w mirepoix. Robisz z tego jednolita mase.,
> > do rosolu. Zagrzewasz. Na wierzchu zrobi Ci sie skorupa, w srodku musisz
> > zrobic dziure. odszumiasz. Gotujesz tak, az rosol sie wyklaruje,
> > wyrzucasz mase miesnobialkowa, przecedzasz.
> >
> > V.
> Dzieki V
>
> Ja robię to inaczej, w prosty sposób : jak gotuję rosół , to wrzucam
czerwonego buraczka obranego i jak chwilę się pogotuje to go wyjmuję, po
ugotowaniu rosół jest żółciutki i klarowny :-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |