Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Produkcja markiz

Grupy

Szukaj w grupach

 

Produkcja markiz

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-11-04 19:29:36

Temat: Re: Produkcja markiz
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> szukaj wiadomości tego autora

Herbatka <b...@d...com.pl> a écrit dans le message :
005501c16560$d422c9c0$0200a8c0@tea...
> Bo w TQM tak jak w ISO mozna produkowac wszystko - przeciez to sa systemy
> zarzadzania jakoscia, niezaleznie od tego czym sie zajmujesz - produkcja
czy
> uslugami. A schematy i normy sa pradwopodobnie potrzebne do opracowania
> procedur, instrukcji itp.

No to ja lece aplikowac TQM u mnie w kuchni... zara sie cwiczyc bede na
nadziewanych kabaczkach !

Ewcia

--
Niesz !



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-11-04 19:37:40

Temat: Re: Produkcja markiz
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>> Bo w TQM tak jak w ISO mozna produkowac wszystko - przeciez to sa systemy
>> zarzadzania jakoscia, niezaleznie od tego czym sie zajmujesz - produkcja
>czy
>> uslugami. A schematy i normy sa pradwopodobnie potrzebne do opracowania
>> procedur, instrukcji itp.
>
>No to ja lece aplikowac TQM u mnie w kuchni... zara sie cwiczyc bede na
>nadziewanych kabaczkach !
>
>Ewcia

a normy i procedury masz rozpisane na 500 stronach?!!
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-11-04 19:43:02

Temat: Re: Produkcja markiz
Od: b...@d...com.pl (Herbatka) szukaj wiadomości tego autora

----- Original Message -----
From: "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk>
To: <p...@n...pl>
Sent: Sunday, November 04, 2001 8:21 PM
Subject: Re: Produkcja markiz


> potrzeba to zawsze jest ale nie w sensie powieszenia sobie w
> biurze - biuro zatwierdzone w TQM czy cos w tym rodzaju (jak Mamy
> ISO9000...)
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
Zgadzam sie, z ta potrzeba to chodzilo mi o to, ze ludzie czesto wprowadzaja
ISO lub TQM nie dlatego aby wreszcie robi cos celowo i w uporzadkowany
sposob, tak zeby efekt ich pracy byl jak najlepszy i trzymal staly poziom,
ale dlatego, ze konkurencja juz ma albo odbiorca sobie zazyczyl albo "tak
wypada". A ze potrzeba jest zawsze to sie zgadzam.
Herbatka
(ktora najprawdopodbniej czeka niedlugo ISO - ale w sensie autentycznej
potrzeby ;-)
PS: A te hasla "Mamy ISO" to wbrew pozorom jest element wprowadzania ISO do
firmy a nie przejaw chwalenia sie.

galeria grupy kulinarnej: http://www.pl-rec-kuchnia.prv.pl/
jesli chcesz dodac do niej swoje zdjecie - przeslij je na adres:
b...@d...com.pl


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-11-04 20:07:57

Temat: Re: Produkcja markiz
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> szukaj wiadomości tego autora

Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> a écrit dans le message :
9...@4...com...
>
> a normy i procedury masz rozpisane na 500 stronach?!!
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
>
____________________________________________________
________________________
__

Mam "schemat ideowy , skladniki, normy". To chyba wystarczy ?

Effcia

--
Niesz !


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-11-04 20:11:13

Temat: Re: Produkcja markiz
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>> a normy i procedury masz rozpisane na 500 stronach?!!
>> Krysia
>> K.T. - starannie opakowana
>>

>Mam "schemat ideowy , skladniki, normy". To chyba wystarczy ?
>
>Effcia

a cos Ty. trzeba iwc procedury w punktach i podpunktach, normy,
informacje dodatkowe (np dotyczace niebezpieczenstwa noza lub
zapalek)
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-11-05 16:54:56

Temat: Re: Produkcja markiz
Od: YaaL <y...@f...hell.pl> szukaj wiadomości tego autora

On Sun, 04 Nov 2001 07:56:45 +0000,
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
>nie raczej chodzi - dlaczego wlasnie markizy...myslalam, ze one
>wyginely z tzw przelomem, ze teraz to same digestive biscuits, i
>jaffa cakes (w przebraniu jako Delicje szympanskie).

Źle myślałaś (:
Fabryka "Cukry Nyskie", przy której mają przyjemność mieszkać moi
rodzice, w dalszym ciągu funkcjonuje, produkując najlepsze markizy w
Polsce (:
Stronę (http://www.cukrynyskie.com.pl) co prawda mają paskudną, ale
ciastka są takie same jak zawsze (:

Pzdr, YaaL.
--
. , _ _ / __
(_/ (_( (_( (_, /- /-/ [ I'm unholy & I'm happy. Surprised? ]
~~~~~~ ( ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
Press any key to continue... No, no, NOT *THAT* ONE!

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-11-05 18:40:53

Temat: Re: Produkcja markiz
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>?le my?la?a? (:
>Fabryka "Cukry Nyskie", przy której maj? przyjemno?? mieszka? moi
>rodzice, w dalszym ci?gu funkcjonuje, produkuj?c najlepsze markizy w
>Polsce (:
>Stron? (http://www.cukrynyskie.com.pl) co prawda maj? paskudn?, ale
>ciastka s? takie same jak zawsze (:
>
>Pzdr, YaaL.

a to sie ciesze, bo markizy to moje dziecisntwo, a ja nawracac
lubie w dawne czasy, zapachy z dawnych lat etc etc

K

P.S. Strona skromna rzeczywiscie, no i ten kolorek...
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-11-06 14:02:35

Temat: Re: Produkcja markiz
Od: YaaL <y...@f...hell.pl> szukaj wiadomości tego autora

On Mon, 05 Nov 2001 18:40:53 +0000,
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
>>Fabryka "Cukry Nyskie", przy której maj? przyjemno?? mieszka? moi
>>rodzice, w dalszym ci?gu funkcjonuje, produkuj?c najlepsze markizy w
>>Polsce (:
>>Stron? (http://www.cukrynyskie.com.pl) co prawda maj? paskudn?, ale
>>ciastka s? takie same jak zawsze (:
>a to sie ciesze, bo markizy to moje dziecisntwo, a ja nawracac
>lubie w dawne czasy, zapachy z dawnych lat etc etc

Chcesz paczuszkę markiz? (: Suche są, w transporcie nic im się nie
stanie, jak będa w twardym pudełku... to jak?

>P.S. Strona skromna rzeczywiscie, no i ten kolorek...

To niby jest kolorystyka znaku firmowego, ale IMNSHO mogli to zrobić
_dużo_ lepiej.

Pzdr, YaaL.
--
. , _ _ / __
(_/ (_( (_( (_, /- /-/ [ I'm unholy & I'm happy. Surprised? ]
~~~~~~ ( ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
Hartley's Second Law:
Never sleep with anyone crazier than yourself.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-11-06 14:06:49

Temat: Re: Produkcja markiz
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>>a to sie ciesze, bo markizy to moje dziecisntwo, a ja nawracac
>>lubie w dawne czasy, zapachy z dawnych lat etc etc
>
>Chcesz paczuszk? markiz? (: Suche s?, w transporcie nic im si? nie
>stanie, jak b?da w twardym pude?ku... to jak?

na prawde?



>>P.S. Strona skromna rzeczywiscie, no i ten kolorek...
>
>To niby jest kolorystyka znaku firmowego, ale IMNSHO mogli to zrobi?
>_du?o_ lepiej.
>
>Pzdr, YaaL.

no ale nie maja na razie jakby co pokazywac...i cale szczescie,
ze nie maja Flash, co mnie personalnie doprowadza do bialej
goraczki
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Dzien eksperymentow :o))
Ratujcie!!!!!!!
Granaty
Do Asi (asiek500) - Re: nowe ciasto
szukam przepisu na soujouko (souzouko)

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »