Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Przygotowanie golonki od kurczaka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Przygotowanie golonki od kurczaka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-07-11 06:28:58

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: "@[bez tego]o2.pl" <""skonec\"@[bez tego]o2.pl"> szukaj wiadomości tego autora

@[bez tego]o2.pl > napisał(a):
> Witam
>
> Mam golonke od kurczaka. Chcialbym ja jakos zamarynowac, jezeli to
> tak sie nazywam. Myslalem aby wlozyc dzisiaj na noc ja do jakiego
> roztwou solnego z domieszka jakis ziol- no wlasnie tylko jakie i ile??
>
> Jednak standardowa goloneczka o kurczaka- ile wody, ile ziol i co
> jeszcze musialbym dodac abym mogl jutro wyjac i wlozyc do kombiwaru, a
> pozniej aby zajadac sie smakowita paleczka :) ??
>
> Z gory serdecznie dziekuje za pomoc.
> Pozdrawiam
> Skonec

No dora juz dobra- wiem ze popelnilem blad- chodzilo mi o palke :)

Moze teraz padna jakies propozyjce co z tym moge zrobic- chodzi mi o
poniedzialkowy obiad.

Raz jeszcze dziekuje za pyszne przepisy
Pozdrawiam
Ciagle glodny
Skonec

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-07-11 16:40:52

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: "Aleksander Klosiewicz" <s...@v...pl> szukaj wiadomości tego autora


Uzytkownik "@[bez tego]o2.pl" <""skonec\"@[bez tego]o2.pl"> napisal w
wiadomosci news:ccpauf$44u$1@inews.gazeta.pl...
> Witam
>
> Mam golonke od kurczaka.

Golonka z kurczaka ??? ;-o
A moze skrzydelka wolowe, albo piers wieprzowa ;-))))
pozdr.Alex

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-11 16:41:57

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: Nessie <w...@p...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

Aleksander Klosiewicz wrote:
> Golonka z kurczaka ??? ;-o
> A moze skrzydelka wolowe, albo piers wieprzowa ;-))))

"If pigs had wings..." :) Jeszcze trochę, i inżynieria genetyczna
doprowadzi nas do świnkokurczaka albo latającej krówki! ;)

Trochę nie w temacie przyznam się, że w dzieciństwie i wczesnej młodości
za nic na świecie nie chciałam spróbować golonki, bo mi się wydawało, że
to jest takie mięso ze skórą, tylko trochę ogolone z czarnej szczeciny...

Nessie

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-11 17:09:45

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Sun, 11 Jul 2004 18:41:57 +0200, Nessie
<w...@p...gazeta.pl> wrote:

>Aleksander Klosiewicz wrote:
>> Golonka z kurczaka ??? ;-o
>> A moze skrzydelka wolowe, albo piers wieprzowa ;-))))
>
>"If pigs had wings..." :) Jeszcze trochę, i inżynieria genetyczna
>doprowadzi nas do świnkokurczaka albo latającej krówki! ;)
>
>Trochę nie w temacie przyznam się, że w dzieciństwie i wczesnej młodości
>za nic na świecie nie chciałam spróbować golonki, bo mi się wydawało, że
>to jest takie mięso ze skórą, tylko trochę ogolone z czarnej szczeciny...
>
>Nessie


matkubosku....czarnej......

pierz
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-11 18:27:56

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: "JerzyN" <N...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk>
[...]
> matkubosku....czarnej......

Wietnamskie świnki całe są czarne.
:-)
--
Pozdrawiam, Jerzy


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-11 18:39:52

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Sun, 11 Jul 2004 20:27:56 +0200, "JerzyN"
<N...@m...pl> wrote:

>U?ytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk>
>[...]
>> matkubosku....czarnej......
>
>Wietnamskie ?winki ca?e s? czarne.
>:-)


ale ja myslalam, ze te to to sa zwierzatka domowe....

pierz
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-07-11 22:15:34

Temat: Re: Przygotowanie golonki od kurczaka
Od: "kaletowa" <k...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "waldek" <A...@o...pl> napisał w wiadomości
news:ccpt54$e07$1@inews.gazeta.pl...
> ===
> Wyjątkowo, doceń to, odpowiem:
> Stul ryj!
>
te waldek! doceniłam, ale najpierw wydrukowałam.
KALETOWA, co jej dzisiaj zaszkodziła wizyta w pierogarni

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

mniammniam.pl - wasze opinie
self-raising flour ?
merodia - gdzie dostan
Jak zrobić jajecznicę?:)
Jak robicie ciasto jogurtowe?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »