| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-02-19 21:29:08
Temat: Przyprawy do chlebaJakich przypraw uzywacie do chleba? Dzis upieklem razowy zytni z dodatkiem
maslanki i ziol prowansalskich. Pycha! Jestem ciekaw waszych kompozycji.
MP
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-02-19 23:26:17
Temat: Re: Przyprawy do chlebaOn Sun, 19 Feb 2006 22:29:08 +0100, "Marek" <m...@...tkb.pl>
wrote:
>Jakich przypraw uzywacie do chleba? Dzis upieklem razowy zytni z dodatkiem
>maslanki i ziol prowansalskich. Pycha! Jestem ciekaw waszych kompozycji.
>
>MP
>
Rozne nasiona - slonecznik, mak, dynia, sezam,
Mleko w proszku
zolty ser starty
Pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-02-20 07:38:46
Temat: Re: Przyprawy do chleba> zolty ser starty
I jak to smakuje? A jaki ser? Czy moze byc dowolny czy raczej sery twarde?
MP
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-02-20 07:49:54
Temat: Re: Przyprawy do chlebaOn Mon, 20 Feb 2006 08:38:46 +0100, "Marek" <m...@...tkb.pl>
wrote:
>> zolty ser starty
>
>I jak to smakuje? A jaki ser? Czy moze byc dowolny czy raczej sery twarde?
>
>MP
>
NAJlepszy jest cheddar i nie lagodny bo to niczym nie smakuje.
Jak nie ma dobrego cheddara, to jakis dobry holenderski. Jak
pieczony ma byc chelb tradycyjjnie a nie w maszynie chlebowej,
to serem mozna tez niezle posypac chleb.
Pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-02-20 12:01:36
Temat: Re: Przyprawy do chlebaMarek wrote:
> Jakich przypraw uzywacie do chleba? Dzis upieklem razowy zytni z dodatkiem
> maslanki i ziol prowansalskich. Pycha! Jestem ciekaw waszych kompozycji.
Carnuszka, kminek.
Pozdrawiam
Bea
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2006-02-20 12:02:58
Temat: Re: Przyprawy do chleba
Użytkownik "Marek" <m...@...tkb.pl> napisał w wiadomości
news:dtanvj$igl$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Jakich przypraw uzywacie do chleba? Dzis upieklem razowy zytni z dodatkiem
> maslanki i ziol prowansalskich. Pycha! Jestem ciekaw waszych kompozycji.
oregano, różne nasiona - dynia, słonecznik, czarnuszka, mielony lub cały
kminek...
Pozdrawiam, Agata
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |