« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-01-21 09:08:04
Temat: Pytanie o serek homogenizowanyWitam
chcialabym zapytac , czy ktos moglby podac przepis na
serek homogenizowany zrobiony w domu . W sklepach sa
przewaznie serki smakowe , a mnie chodzi o naturalny ,
nie za rzadki , nie za gesty . Jak go przygotowac , z
czego , w jakich proporcjach ? Bardzo prosze o rady .
Z gory dziekuje
echo .
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-01-21 20:48:20
Temat: Odp: Pytanie o serek homogenizowany
Użytkownik echo <j...@p...onet.pl> w wiadomooci do grup dyskusyjnych
napisał:b0j2lk$n1d$...@n...tpi.pl...
> Witam
> chcialabym zapytac , czy ktos moglby podac przepis na
> serek homogenizowany zrobiony w domu . W sklepach sa
> przewaznie serki smakowe , a mnie chodzi o naturalny ,
> nie za rzadki , nie za gesty . Jak go przygotowac , z
> czego , w jakich proporcjach ? Bardzo prosze o rady .
> Z gory dziekuje
> echo .
Mysle, ze potrzebujesz do tego urzadzenie o nazwie: homogenizator (to takie
urzadzenie rozbijajace
czasteczki bialka albo tluszczu (dobrze nie pamietam, a moze obie?)
JERRY
> --------------------------------------------
> wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
> http://www.kuchnia.serwisy.net
> http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
> --------------------------------------------
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |