| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-04-10 13:31:39
Temat: Quattro Stagioni - pytanie?Czesc,
Orientuje sie ktos jakie rodzaje serow wchodza w sklad pizzy jak w temacie?
I czy sa dostepne gdzies w sklepach?
Dzieki za info.
Leon
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-04-10 14:34:16
Temat: Re: Quattro Stagioni - pytanie?Na Quattro Stagioni z serow jest tylko mozzarella. Ale
moze pomylilo Ci sie z Quattro Formaggi [czyli Cztery
Sery]?
E.
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-11 06:43:48
Temat: Re: Quattro Stagioni - pytanie?> Na Quattro Stagioni z serow jest tylko mozzarella. Ale
> moze pomylilo Ci sie z Quattro Formaggi [czyli Cztery
> Sery]?
> E.
>
> --------------------------------------------
> wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
> http://www.kuchnia.serwisy.net
> http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
> --------------------------------------------
>
Faktycznie pomaylilo mi sie, chodzi oczywiscie Formaggi :)
Leon
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-11 06:58:58
Temat: Re: Quattro Stagioni - pytanie?> > Na Quattro Stagioni z serow jest tylko mozzarella. Ale
> > moze pomylilo Ci sie z Quattro Formaggi [czyli Cztery
> > Sery]?
> > E.
> >
> > --------------------------------------------
> > wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
> > http://www.kuchnia.serwisy.net
> > http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
> > --------------------------------------------
> >
> Faktycznie pomaylilo mi sie, chodzi oczywiscie Formaggi :)
>
> Leon
>
> --
Znalazlem, dla ewentualnych zainteresowanych:
Quattro formaggi:
Tomato, mozzarella, gorgonzola, groviera (Swiss Cheese), fontina, pecorino.
Usually is white, with an olive in the middle.
> Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-04-11 17:56:06
Temat: Re: Quattro Stagioni - pytanie?<o...@p...onet.pl> wrote:
> Znalazlem, dla ewentualnych zainteresowanych:
> Quattro formaggi:
> Tomato, mozzarella, gorgonzola, groviera (Swiss Cheese),
fontina, pecorino.
> Usually is white, with an olive in the middle.
Sluchaj, Leon, ja przejrzalam troche wloskich stron i
wyglada mi na to, ze ta pizza wystepuje w roznych
kombinacjach. Znalazlam np. takie:
- pecorino+parmezan+provolone+mozarella
- gorgonzola+grana+taleggio+mozarella
- gorgonzola+provolone+mozarella+jeszcze jakis ser z
regionu
opcjonalnie pomidory
E.
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |