Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Quattro Stagioni - pytanie?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Quattro Stagioni - pytanie?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-04-10 13:31:39

Temat: Quattro Stagioni - pytanie?
Od: <o...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Czesc,
Orientuje sie ktos jakie rodzaje serow wchodza w sklad pizzy jak w temacie?
I czy sa dostepne gdzies w sklepach?
Dzieki za info.

Leon

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-04-10 14:34:16

Temat: Re: Quattro Stagioni - pytanie?
Od: b...@p...gazeta.pl (Ewa) szukaj wiadomości tego autora

Na Quattro Stagioni z serow jest tylko mozzarella. Ale
moze pomylilo Ci sie z Quattro Formaggi [czyli Cztery
Sery]?
E.

--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-04-11 06:43:48

Temat: Re: Quattro Stagioni - pytanie?
Od: <o...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Na Quattro Stagioni z serow jest tylko mozzarella. Ale
> moze pomylilo Ci sie z Quattro Formaggi [czyli Cztery
> Sery]?
> E.
>
> --------------------------------------------
> wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
> http://www.kuchnia.serwisy.net
>             http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
> --------------------------------------------
>
Faktycznie pomaylilo mi sie, chodzi oczywiscie Formaggi :)

Leon

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-04-11 06:58:58

Temat: Re: Quattro Stagioni - pytanie?
Od: <o...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

> > Na Quattro Stagioni z serow jest tylko mozzarella. Ale
> > moze pomylilo Ci sie z Quattro Formaggi [czyli Cztery
> > Sery]?
> > E.
> >
> > --------------------------------------------
> > wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
> > http://www.kuchnia.serwisy.net
> >              http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
> > --------------------------------------------
> >
> Faktycznie pomaylilo mi sie, chodzi oczywiscie Formaggi :)
>
> Leon
>
> --

Znalazlem, dla ewentualnych zainteresowanych:
Quattro formaggi:
Tomato, mozzarella, gorgonzola, groviera (Swiss Cheese), fontina, pecorino.
Usually is white, with an olive in the middle.
> Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl


--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-04-11 17:56:06

Temat: Re: Quattro Stagioni - pytanie?
Od: b...@p...gazeta.pl (Ewa) szukaj wiadomości tego autora

<o...@p...onet.pl> wrote:

> Znalazlem, dla ewentualnych zainteresowanych:
> Quattro formaggi:
> Tomato, mozzarella, gorgonzola, groviera (Swiss Cheese),
fontina, pecorino.
> Usually is white, with an olive in the middle.

Sluchaj, Leon, ja przejrzalam troche wloskich stron i
wyglada mi na to, ze ta pizza wystepuje w roznych
kombinacjach. Znalazlam np. takie:

- pecorino+parmezan+provolone+mozarella
- gorgonzola+grana+taleggio+mozarella
- gorgonzola+provolone+mozarella+jeszcze jakis ser z
regionu

opcjonalnie pomidory

E.
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Patelnia do smażenia bez tłuszczu
Słodka bułka drożdżowa
indyk
Co to bylo?
(P) ludeczki z cykorii- czyli jak pozbylem sie roznych resztek z lodowki

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »