Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia RE: żeberka

Grupy

Szukaj w grupach

 

RE: żeberka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-09-12 08:01:43

Temat: RE: żeberka
Od: r...@g...faurecia.com (RECEPTION) szukaj wiadomości tego autora

> -----Original Message-----
> From: wiku [mailto:s...@r...pl]
>
> RECEPTION wrote:
>
> > ja tez kocham zeberka :)))
> > najbardziej takie miodowo-czosnkowe z grilla...
>
> pogoda juz raczej nie sprzyja grillowaniu :)
> zamiast tego proponuje prodiz i duuuzo majeranku
> a do tego nieodzownie piwko :)

z majerankiem fajne moga byc :)
moja mama zawsze w okresie jesienno-zimowym gotowala
taka bombe kaloryczna, ktora ja uwielbiam po prostu =)
otoz najzwyklejsze zeberka (ale takie mocno tluste musza byc)
duszone w kapuscie kiszonej z dodatkiem kaszy jaglanej chyba.
O jezu jakie to dobre jest... taka parujaca micha w deszczowy,
zimny wieczor... sama nigdy nie probowalam zrobic, ale chyba
jakos szczegolnie trudne nie jest, wezme od niej instrukcje
i chyba sprobuje tej jesieni :) aha, matka kminku daje, ale
ja nie lubie, wiec dla mnie zawsze czesc bez kminku byla.

--
s...@c...pl
s...@o...pl
-----------------------------------
i am your deathstar :: blow me away
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

kto podpowie
Dynie ozdobne - co z nimi zrobic?
ciasto czekoladowe miekkie w srodku a chrupkie na zewnatrz
gofry
dip

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »