Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Bigos za kwaśny...

Grupy

Szukaj w grupach

 

Bigos za kwaśny...

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 31


« poprzedni wątek następny wątek »

31. Data: 2015-04-12 10:30:45

Temat: Re: Bigos za kwaśny...
Od: "Piotr" <a...@s...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik <s...@g...com> napisał w wiadomości
news:98a23878-39ff-4d11-9304-75453f0dfdfe@googlegrou
ps.com...
W dniu niedziela, 4 grudnia 2005 16:25:37 UTC+1 użytkownik chrisfox napisał:
> Witam wszystkich
> (chyba tu jeszcze nie pisałem, choć czytuję)
>
> Czy istnieje jakiś prosty sposób odkwaszenia bigosu?
> Naprodukowałem tego trochę, całkiem jest smaczny, ale nieco za kwaśny
> wyszedł i rodzina się krzywi...
>

Oczywidtaoczywistość już wszechwiedząca grup wszelakich udzieliła
odpowiedzi.
Potrzaskana jak andzia we mgle....
Zrób tak: Wyciśnij kapuchę rencami pod lejącą wodą tak ze 2, 3 razy.

Będzie OK !!

==================

Na pewno Wątkotwórca będzie Ci wdzięczny za Twoją odpowiedź
na swój problem po prawie 10 latach :)

P


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 ... 3 . [ 4 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

kaptur do wycinania pierogów
"Panska skorka"
Oferta Makro - AGD
onece again w-z, karpatka
kaszanka z jablkiem..

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »