« poprzedni wątek | następny wątek » |
31. Data: 2015-04-12 10:30:45
Temat: Re: Bigos za kwaśny...
Użytkownik <s...@g...com> napisał w wiadomości
news:98a23878-39ff-4d11-9304-75453f0dfdfe@googlegrou
ps.com...
W dniu niedziela, 4 grudnia 2005 16:25:37 UTC+1 użytkownik chrisfox napisał:
> Witam wszystkich
> (chyba tu jeszcze nie pisałem, choć czytuję)
>
> Czy istnieje jakiś prosty sposób odkwaszenia bigosu?
> Naprodukowałem tego trochę, całkiem jest smaczny, ale nieco za kwaśny
> wyszedł i rodzina się krzywi...
>
Oczywidtaoczywistość już wszechwiedząca grup wszelakich udzieliła
odpowiedzi.
Potrzaskana jak andzia we mgle....
Zrób tak: Wyciśnij kapuchę rencami pod lejącą wodą tak ze 2, 3 razy.
Będzie OK !!
==================
Na pewno Wątkotwórca będzie Ci wdzięczny za Twoją odpowiedź
na swój problem po prawie 10 latach :)
P
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |