« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-12-10 16:55:48
Temat: CUKIER PUDERWitam
Dlaczego dodajemy cukier puder do mies przetwarzanych w szynkowarach
Pozdrawiam
Henryk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2007-12-10 20:48:13
Temat: Re: CUKIER PUDERUżytkownik Panslavista napisał:
> Panslavista napisał(a):
>
>> Panslavista pisze:
>>> julitek napisał(a):
>>>
>>>> Witam
>>>>
>>>> Dlaczego dodajemy cukier puder do mies przetwarzanych w szynkowarach
>>> Żeby mięso było słodsze.
>>>
>>>
>>
>> a jak sie przesłodzi to zawsze można nasikać, przynajmniej ja tak
>> robię
>
> a jak przesikam, to zawsze mogę dodać trochę kału (jak mam na niego ochotę,
> to wysyłam syna do lodówki, aby ukroił)
>
>
CIERPKI KAł ?
--
! GÓRILLÓGA ! LÓGÓNDA ! PÓLESKIEGO ! INTERNETÓ !
! MAGJISTER ! INRZÓNIER ! DÓKTÓR ! ARNÓLD !
! PRAVJE ! PRÓZÓDÓNT ! RP !
! PÓZDRAVVIAM ! CIE ! ARNÓLDZIE !
! ÓÓ.ÓÓ !
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2007-12-10 20:53:35
Temat: Re: CUKIER PUDER
Użytkownik "julitek" <j...@s...elblag.pl> napisał
> Dlaczego dodajemy cukier puder do mies przetwarzanych w szynkowarach
Ponoć od cukru mięso nabiera ładnego koloru.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2007-12-11 14:11:03
Temat: Re: CUKIER PUDER
"wolim" <t...@n...pisz> wrote in message news:fjk89e$bea$1@news.interia.pl...
>
> Użytkownik "julitek" <j...@s...elblag.pl> napisał
>
>> Dlaczego dodajemy cukier puder do mies przetwarzanych w szynkowarach
>
> Ponoć od cukru mięso nabiera ładnego koloru.
To bardzo możliwe, frytki u McDonalda przed smażeniem również
są traktowane cukrem aby miały ładny złoty kolor.
FF.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2007-12-11 16:18:12
Temat: Re: CUKIER PUDER >>>>> Dlaczego dodajemy cukier puder do mies przetwarzanych w szynkowarach
>>>> Żeby mięso było słodsze.
>>>>
>>>>
>>>
>>> a jak sie przesłodzi to zawsze można nasikać, przynajmniej ja tak
>>> robię
>>
>> a jak przesikam, to zawsze mogę dodać trochę kału (jak mam na niego
>> ochotę,
>> to wysyłam syna do lodówki, aby ukroił)
>>
>>
>
> CIERPKI KAł ?
Gosciu!!! "Cierpki Kale" Proponuje wez troche swojego kalu dodaj swojego
moczu bez cukru pudru moze troche pieprzu Wszystko dobrze wymieszaj i
wstrzyknij sobie do mozgu dobra poniemiecka nastrzykiwarka A jak Ci to
rozumu nie doda To zmien grupe na bardziej kalowo-moczowa
Pozdrawiam
CUKIER PUDER
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2007-12-11 19:36:47
Temat: Re: CUKIER PUDERjulitek pisze:
> >>>>> Dlaczego dodajemy cukier puder do mies przetwarzanych w szynkowarach
>>>>> Żeby mięso było słodsze.
>>>>>
>>>>>
>>>> a jak sie przesłodzi to zawsze można nasikać, przynajmniej ja tak
>>>> robię
>>> a jak przesikam, to zawsze mogę dodać trochę kału (jak mam na niego
>>> ochotę,
>>> to wysyłam syna do lodówki, aby ukroił)
>>>
>>>
>> CIERPKI KAł ?
>
> Gosciu!!! "Cierpki Kale" Proponuje wez troche swojego kalu dodaj swojego
> moczu bez cukru pudru moze troche pieprzu Wszystko dobrze wymieszaj i
> wstrzyknij sobie do mozgu dobra poniemiecka nastrzykiwarka A jak Ci to
> rozumu nie doda To zmien grupe na bardziej kalowo-moczowa
>
> Pozdrawiam
> CUKIER PUDER
>
>
>
aaaja vole twoją mame
co ma pizde jak atrament*
(sśińjała jej bo na dworcu zimno)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2007-12-12 15:26:38
Temat: Re: CUKIER PUDER
> julitek pisze:
>> >>>>> Dlaczego dodajemy cukier puder do mies przetwarzanych w
>> szynkowarach
>>>>> a jak sie przesłodzi to zawsze można nasikać, przynajmniej ja tak
>>>>> robię
>>>> a jak przesikam, to zawsze mogę dodać trochę kału (jak mam na niego
>>>> ochotę,
>>>> to wysyłam syna do lodówki, aby ukroił)
>>> CIERPKI KAł ?
>>
>> Gosciu!!! "Cierpki Kale" Proponuje wez troche swojego kalu dodaj swojego
>> moczu bez cukru pudru moze troche pieprzu Wszystko dobrze wymieszaj i
>> wstrzyknij sobie do mozgu dobra poniemiecka nastrzykiwarka A jak Ci to
>> rozumu nie doda To zmien grupe na bardziej kalowo-moczowa
>>
>> Pozdrawiam
>> CUKIER PUDER
> aaaja vole twoją mame
> co ma pizde jak atrament*
>
> (sśińjała jej bo na dworcu zimno)
BEZ KOMENTARZA !!!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2008-01-21 20:47:44
Temat: Re: CUKIER PUDERUżytkownik Panslavista napisał:
> julitek napisał(a):
>
>>> julitek pisze:
>>>> >>>>> Dlaczego dodajemy cukier puder do mies przetwarzanych w
>>>> szynkowarach
>>
>> >>>>> a jak sie przesłodzi to zawsze można nasikać, przynajmniej ja
>> tak
>>>>>>> robię
>>>>>> a jak przesikam, to zawsze mogę dodać trochę kału (jak mam na
>>>>>> niego ochotę,
>>>>>> to wysyłam syna do lodówki, aby ukroił)
>>
>>>>> CIERPKI KAł ?
>>>> Gosciu!!! "Cierpki Kale" Proponuje wez troche swojego kalu dodaj
>>>> swojego moczu bez cukru pudru moze troche pieprzu Wszystko dobrze
>>>> wymieszaj i wstrzyknij sobie do mozgu dobra poniemiecka
>>>> nastrzykiwarka A jak Ci to rozumu nie doda To zmien grupe na
>>>> bardziej kalowo-moczowa
>>>>
>>>> Pozdrawiam
>>>> CUKIER PUDER
>>> aaaja vole twoją mame
>>> co ma pizde jak atrament*
>>>
>>> (sśińjała jej bo na dworcu zimno)
>> BEZ KOMENTARZA !!!
>
> dlaczemu?
>
>
bo tata wraca najebany i trzeba wody nalać do wanny oraz shować potfora
--
http://zeitgeistmovie.com/
aha i powiedz swojej matce, ze bedzie sie działo
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |