| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-04-19 12:28:59
Temat: Re: Canelloni - porblem z makaronemFri, 16 Apr 2004 18:32:06 GMT, na pl.rec.kuchnia, Krecia napisał(a):
> Użytkownik "Iwona" <i...@W...pl> napisał w wiadomości
> news:c5oq2c$m4p$1@absinth.dialog.net.pl...
>> Spróbuj nie gotować wcześniej makaronu, a przekonasz się jakże to prostsze
>> i... smaczne. Oczywista, jeśli zalejesz dużą ilością sosu, coby się woda
>> wchłonęła w tenże makaron (i przykryć folią alu).
>> Z pewnością ci się uda.
>>
>> Iwona
>>
> Ale ja nie pisałam, że nigdy nie próbowałam tak robić, ani że mi się nie
> udało... Próbowałam, wyszło, makaron był miękki, ale ja jakoś wolę go
> najpierw ugotować... Tak mi wygodniej i tak mi lepiej smakuje...
>
> K :))
Mnie też :))) Z kupnym co by nie robić, i tak wyjdzie za twardy i sztywny.
jednla lasagne czy canelloni to nie spaghetti i maka durum działa tak sobie
....
--
Vefour.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-04-20 19:21:56
Temat: Re: Canelloni - porblem z makaronemOn Mon, 19 Apr 2004 14:28:59 +0200, Vefour <v...@p...pl> wrote:
>Mnie też :))) Z kupnym co by nie robić, i tak wyjdzie za twardy i sztywny.
>jednla lasagne czy canelloni to nie spaghetti i maka durum działa tak sobie
Te ktore sie kupuje jako "podgotowane" wychodza ok.
--
Pozdrawiam, Sabina
(z adresu usun co trzeba)
www.pajacyk.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |