Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Ciasto dojrzewające

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Ciasto dojrzewające

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-11-21 14:12:24

Temat: Re: Ciasto dojrzewające
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>
>> 175 g cukru, jak kto ma to br?zowy, ale bialy tez si? nadaje
>
>a jaka to ró?nica?

tez i w smaku, nie tylko w kolorze ;)
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

refleksja nad tym czego nie lubię w lokalach (banał)
krem do tortów
ohydni spamerzy pizzowi ;-)
Wkupuje sie i na zyczenie cos jesiennego:)
witam wszystkich

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »