Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Co dzis na obiad?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Co dzis na obiad?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 64


« poprzedni wątek następny wątek »

21. Data: 2007-10-03 14:25:17

Temat: Re: Co dzis na obiad?
Od: "Jagoda" <...@...pl> szukaj wiadomości tego autora



> JAk w temacie -co dzis macie na obiad??
> U mnie zero wyobrazni na dzis,zero koncepcji..
>

Fasolka szparagowa posypana prazonymi platkami migdalowymi.
Brukselka z maslem.
Grillowany kawal wola.

:-)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


22. Data: 2007-10-03 14:39:04

Temat: Re: Co dzis na obiad?
Od: brim <b...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik ewa napisał:
> JAk w temacie -co dzis macie na obiad??
> U mnie zero wyobrazni na dzis,zero koncepcji..
>
> Pozdrawiam
>
>

Rosół i lodyyyy
daga

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


23. Data: 2007-10-03 15:18:43

Temat: Re: Co dzis na obiad?
Od: Magdalena Bassett <i...@b...com> szukaj wiadomości tego autora

Lazagne z wedzonym serem, salata, kruche ze sliwkami, lody.

MB

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


24. Data: 2007-10-03 15:42:31

Temat: Re: Co dzis na obiad?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Wed, 03 Oct 2007 16:39:04 +0200, brim <b...@g...pl> wrote:

>Użytkownik ewa napisał:
>> JAk w temacie -co dzis macie na obiad??
>> U mnie zero wyobrazni na dzis,zero koncepcji..
>>
>> Pozdrawiam
>>
>>
>
>Rosół i lodyyyy
>daga


ale fajny obiad! ;)))))

trys
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


25. Data: 2007-10-03 15:48:42

Temat: Re: Co dzis na obiad?
Od: Ikselka <i...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Krysia Thompson pisze:
> On Wed, 03 Oct 2007 16:39:04 +0200, brim <b...@g...pl> wrote:
>
>> Użytkownik ewa napisał:
>>> JAk w temacie -co dzis macie na obiad??
>>> U mnie zero wyobrazni na dzis,zero koncepcji..
>>>
>>> Pozdrawiam
>>>
>>>
>> Rosół i lodyyyy
>> daga
>
>
> ale fajny obiad! ;)))))
>
> trys
> K.T. - starannie opakowana
>

To są właśnie kontrasty - cały urok naszego polskiego klimatu :-D

--
XL wiosenna

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


26. Data: 2007-10-03 16:18:51

Temat: Re: Co dzis na obiad?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora


>>
>>> Użytkownik ewa napisał:
>>>> JAk w temacie -co dzis macie na obiad??
>>>> U mnie zero wyobrazni na dzis,zero koncepcji..
>>>>
>>>> Pozdrawiam
>>>>
>>>>
>>> Rosół i lodyyyy
>>> daga
>>
>>
>> ale fajny obiad! ;)))))
>>
>> trys
>> K.T. - starannie opakowana
>>
>
>To są właśnie kontrasty - cały urok naszego polskiego klimatu :-D


Dlaczego polskiego????

trys
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


27. Data: 2007-10-03 17:06:16

Temat: Re: Co dzis na obiad?
Od: Ikselka <i...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Krysia Thompson pisze:
>>>> Użytkownik ewa napisał:
>>>>> JAk w temacie -co dzis macie na obiad??
>>>>> U mnie zero wyobrazni na dzis,zero koncepcji..
>>>>>
>>>>> Pozdrawiam
>>>>>
>>>>>
>>>> Rosół i lodyyyy
>>>> daga
>>>
>>> ale fajny obiad! ;)))))
>>>
>>> trys
>>> K.T. - starannie opakowana
>>>
>> To są właśnie kontrasty - cały urok naszego polskiego klimatu :-D
>
>
> Dlaczego polskiego????
>
> trys
> K.T. - starannie opakowana
>
Bo dla mnie gorrrrący rosół - tylko w Polsce :-)
A lody - są świetne po gorrrrącym rosole nawet zimą (polską).

--
XL wiosenna

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


28. Data: 2007-10-03 17:13:38

Temat: Re: Co dzis na obiad?
Od: "MONI|<A" <moni|<...@p...wp.pl> szukaj wiadomości tego autora

> i chyba trzeba szybko sie z tym obchodzic, bo lecace ciasto
> kartoflane rozlazi sie...moze jestem zbyt powolna...cos
> okropnego, hrehrehre
>


Może ziemniaki po przemieleniu należy schłodzić przed dalszą obróbką, taki
sam problem pojawia się przy robieniu kopytek (skład właściwie taki sam),
jak się ziemniaków nie schłodzi to ciasto będzie zbyt rzadkie i kleiste.

Pozdrawiam

Monika





› Pokaż wiadomość z nagłówkami


29. Data: 2007-10-03 18:21:00

Temat: Re: Co dzis na obiad?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Wed, 03 Oct 2007 19:06:16 +0200, Ikselka
<i...@p...onet.pl> wrote:

>Krysia Thompson pisze:
>>>>> Użytkownik ewa napisał:
>>>>>> JAk w temacie -co dzis macie na obiad??
>>>>>> U mnie zero wyobrazni na dzis,zero koncepcji..
>>>>>>
>>>>>> Pozdrawiam
>>>>>>
>>>>>>
>>>>> Rosół i lodyyyy
>>>>> daga
>>>>
>>>> ale fajny obiad! ;)))))
>>>>
>>>> trys
>>>> K.T. - starannie opakowana
>>>>
>>> To są właśnie kontrasty - cały urok naszego polskiego klimatu :-D
>>
>>
>> Dlaczego polskiego????
>>
>> trys
>> K.T. - starannie opakowana
>>
>Bo dla mnie gorrrrący rosół - tylko w Polsce :-)
>A lody - są świetne po gorrrrącym rosole nawet zimą (polską).


ciekawe, ja mam goracy rosol poza Polska ;)
lody tez

trys
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


30. Data: 2007-10-03 18:23:40

Temat: Re: Co dzis na obiad?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Wed, 3 Oct 2007 19:13:38 +0200, "MONI|<A" <moni|<...@p...wp.pl>
wrote:

>> i chyba trzeba szybko sie z tym obchodzic, bo lecace ciasto
>> kartoflane rozlazi sie...moze jestem zbyt powolna...cos
>> okropnego, hrehrehre
>>
>
>
>Mo?e ziemniaki po przemieleniu nale?y sch?odzi? przed dalsz? obróbk?, taki
>sam problem pojawia si? przy robieniu kopytek (sk?ad w?a?ciwie taki sam),
>jak si? ziemniaków nie sch?odzi to ciasto b?dzie zbyt rzadkie i kleiste.
>
>Pozdrawiam
>
>Monika
>

Mozliwe, ze to to , bo ja niecierpliwa jestem!

trys
>
>

K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 7


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Wasabi
Co z gruszek? ( w stylu kompotu)
Tarty z ciasta francuskiego
Konfitury lub dzem z jarzebiny - jak i kiedy?
wódka a potrawy

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »