« poprzedni wątek | następny wątek » |
21. Data: 2007-10-03 14:25:17
Temat: Re: Co dzis na obiad?
> JAk w temacie -co dzis macie na obiad??
> U mnie zero wyobrazni na dzis,zero koncepcji..
>
Fasolka szparagowa posypana prazonymi platkami migdalowymi.
Brukselka z maslem.
Grillowany kawal wola.
:-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
22. Data: 2007-10-03 14:39:04
Temat: Re: Co dzis na obiad?Użytkownik ewa napisał:
> JAk w temacie -co dzis macie na obiad??
> U mnie zero wyobrazni na dzis,zero koncepcji..
>
> Pozdrawiam
>
>
Rosół i lodyyyy
daga
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
23. Data: 2007-10-03 15:18:43
Temat: Re: Co dzis na obiad?Lazagne z wedzonym serem, salata, kruche ze sliwkami, lody.
MB
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
24. Data: 2007-10-03 15:42:31
Temat: Re: Co dzis na obiad?On Wed, 03 Oct 2007 16:39:04 +0200, brim <b...@g...pl> wrote:
>Użytkownik ewa napisał:
>> JAk w temacie -co dzis macie na obiad??
>> U mnie zero wyobrazni na dzis,zero koncepcji..
>>
>> Pozdrawiam
>>
>>
>
>Rosół i lodyyyy
>daga
ale fajny obiad! ;)))))
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
25. Data: 2007-10-03 15:48:42
Temat: Re: Co dzis na obiad?Krysia Thompson pisze:
> On Wed, 03 Oct 2007 16:39:04 +0200, brim <b...@g...pl> wrote:
>
>> Użytkownik ewa napisał:
>>> JAk w temacie -co dzis macie na obiad??
>>> U mnie zero wyobrazni na dzis,zero koncepcji..
>>>
>>> Pozdrawiam
>>>
>>>
>> Rosół i lodyyyy
>> daga
>
>
> ale fajny obiad! ;)))))
>
> trys
> K.T. - starannie opakowana
>
To są właśnie kontrasty - cały urok naszego polskiego klimatu :-D
--
XL wiosenna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
26. Data: 2007-10-03 16:18:51
Temat: Re: Co dzis na obiad?
>>
>>> Użytkownik ewa napisał:
>>>> JAk w temacie -co dzis macie na obiad??
>>>> U mnie zero wyobrazni na dzis,zero koncepcji..
>>>>
>>>> Pozdrawiam
>>>>
>>>>
>>> Rosół i lodyyyy
>>> daga
>>
>>
>> ale fajny obiad! ;)))))
>>
>> trys
>> K.T. - starannie opakowana
>>
>
>To są właśnie kontrasty - cały urok naszego polskiego klimatu :-D
Dlaczego polskiego????
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
27. Data: 2007-10-03 17:06:16
Temat: Re: Co dzis na obiad?Krysia Thompson pisze:
>>>> Użytkownik ewa napisał:
>>>>> JAk w temacie -co dzis macie na obiad??
>>>>> U mnie zero wyobrazni na dzis,zero koncepcji..
>>>>>
>>>>> Pozdrawiam
>>>>>
>>>>>
>>>> Rosół i lodyyyy
>>>> daga
>>>
>>> ale fajny obiad! ;)))))
>>>
>>> trys
>>> K.T. - starannie opakowana
>>>
>> To są właśnie kontrasty - cały urok naszego polskiego klimatu :-D
>
>
> Dlaczego polskiego????
>
> trys
> K.T. - starannie opakowana
>
Bo dla mnie gorrrrący rosół - tylko w Polsce :-)
A lody - są świetne po gorrrrącym rosole nawet zimą (polską).
--
XL wiosenna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
28. Data: 2007-10-03 17:13:38
Temat: Re: Co dzis na obiad?> i chyba trzeba szybko sie z tym obchodzic, bo lecace ciasto
> kartoflane rozlazi sie...moze jestem zbyt powolna...cos
> okropnego, hrehrehre
>
Może ziemniaki po przemieleniu należy schłodzić przed dalszą obróbką, taki
sam problem pojawia się przy robieniu kopytek (skład właściwie taki sam),
jak się ziemniaków nie schłodzi to ciasto będzie zbyt rzadkie i kleiste.
Pozdrawiam
Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
29. Data: 2007-10-03 18:21:00
Temat: Re: Co dzis na obiad?On Wed, 03 Oct 2007 19:06:16 +0200, Ikselka
<i...@p...onet.pl> wrote:
>Krysia Thompson pisze:
>>>>> Użytkownik ewa napisał:
>>>>>> JAk w temacie -co dzis macie na obiad??
>>>>>> U mnie zero wyobrazni na dzis,zero koncepcji..
>>>>>>
>>>>>> Pozdrawiam
>>>>>>
>>>>>>
>>>>> Rosół i lodyyyy
>>>>> daga
>>>>
>>>> ale fajny obiad! ;)))))
>>>>
>>>> trys
>>>> K.T. - starannie opakowana
>>>>
>>> To są właśnie kontrasty - cały urok naszego polskiego klimatu :-D
>>
>>
>> Dlaczego polskiego????
>>
>> trys
>> K.T. - starannie opakowana
>>
>Bo dla mnie gorrrrący rosół - tylko w Polsce :-)
>A lody - są świetne po gorrrrącym rosole nawet zimą (polską).
ciekawe, ja mam goracy rosol poza Polska ;)
lody tez
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
30. Data: 2007-10-03 18:23:40
Temat: Re: Co dzis na obiad?On Wed, 3 Oct 2007 19:13:38 +0200, "MONI|<A" <moni|<...@p...wp.pl>
wrote:
>> i chyba trzeba szybko sie z tym obchodzic, bo lecace ciasto
>> kartoflane rozlazi sie...moze jestem zbyt powolna...cos
>> okropnego, hrehrehre
>>
>
>
>Mo?e ziemniaki po przemieleniu nale?y sch?odzi? przed dalsz? obróbk?, taki
>sam problem pojawia si? przy robieniu kopytek (sk?ad w?a?ciwie taki sam),
>jak si? ziemniaków nie sch?odzi to ciasto b?dzie zbyt rzadkie i kleiste.
>
>Pozdrawiam
>
>Monika
>
Mozliwe, ze to to , bo ja niecierpliwa jestem!
trys
>
>
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |