Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Comber sarni

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Comber sarni

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-08-29 09:27:52

Temat: Re: Comber sarni
Od: r...@h...com (Robert Piotrowicz) szukaj wiadomości tego autora


>From: "Magdalena Gierlotka" Witam
>Hmm, a jak uzyskac "Dobrze skruszaly"?
>Magda (to moj pierwszy raz na liscie:))

Praktycznie kazde dorosle (oczywiscie martwe) zwierze winno przed uzyciem
powisiec w chlodnym, przewiewnym miejscu, zima nawet kilka tygodni. I to
jest skruszenie.
Robert
____________________________________________________
_____________________
Get Your Private, Free E-mail from MSN Hotmail at http://www.hotmail.com.

Share information about yourself, create your own public profile at
http://profiles.msn.com.

--
Chcesz otrzymywac newsy poczta elektroniczna ? Sprawdz http://www.newsgate.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-08-29 09:41:08

Temat: Odp: Comber sarni
Od: "Magdalena Gierlotka" <M...@c...pl> szukaj wiadomości tego autora

> Praktycznie kazde dorosle (oczywiscie martwe) zwierze winno przed uzyciem
> powisiec w chlodnym, przewiewnym miejscu, zima nawet kilka tygodni. I to
> jest skruszenie.

Dzięki:)
To chołdne miejsce, to ma być ok 0C, czy wystarczy juz 10C? I czy np może
kruszeć w lodówce?
Magda


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-08-29 09:59:43

Temat: Re: Comber sarni
Od: "Jader" <j...@p...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Robert Piotrowicz <r...@h...com> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:F...@h...com...
> Praktycznie kazde dorosle (oczywiscie martwe) zwierze winno przed uzyciem
> powisiec w chlodnym, przewiewnym miejscu, zima nawet kilka tygodni. I to
> jest skruszenie.
> Robert
> ____________________________________________________
_____________________

A co sie wlasciwie w tym czasie dzieje?

Jader


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2000-09-05 03:49:20

Temat: Re: Comber sarni
Od: "f." <f...@p...net> szukaj wiadomości tego autora



Robert Piotrowicz <r...@h...com> wrote in message
news:F89IN4MmXKCnzNwRC6H00000c3d@hotmail.com...
>
> >From: "Magdalena Gierlotka" Witam
> >Hmm, a jak uzyskac "Dobrze skruszaly"?
> >Magda (to moj pierwszy raz na liscie:))
>
> Praktycznie kazde dorosle (oczywiscie martwe) zwierze winno przed uzyciem
> powisiec w chlodnym, przewiewnym miejscu, zima nawet kilka tygodni. I to
> jest skruszenie.
> Robert
Przypomnialo mi sie autentyczne zdarzenie z czasow studenckich. Znajomi
kumple, studenci przed swietami tyczka zdejmowali komus tam zajaca
powieszonego dla skruszenia. Mowiac prosto, chcieli go ukrasc. Nadszedl
patrol milicji. " co robicie ?" zapytal plutonowy. Wie Pan , Panie wladzo,
kolegi, tu ten z tyczka pokazal na wspolnika, ojciec jest mysliwym. Upolowal
zajaca. Wieszamy go kumplowi, tak dla zartu, zeby zeby sie jutro zdziwil
skad go ma. Zabierac mi tego zajaca i spieprzac do domu ! zakomenderowal
plutonowy. Zartow im sie zachciewa !
F.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Pieczone miesko - help!
RE: odswiezacz do lodowki
RE: TIRAMISU-kto zna przepis?
Jedzenie, które się nigdy nie znudzi
Słoiki z mięsem

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »