| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-10-16 18:28:18
Temat: Czy gotowac conchiglione?
Czy makaron muszle należy gotować przed napełnieniem farszem i zapieczeniem?
Mam makaron firmy Agnesi. Na opakowaniu podają, że gotować 11 min i od
razu podawać. Czy gdy napełniam je farszem też muszę najpierw gotować i
dokładnie tak długo?
Farsz ma być miesno-pomidorowy.
Z góry dziękuje z odpowiedź i pozdrawiam
Bea
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-10-16 18:53:22
Temat: Re: Czy gotowac conchiglione?Użytkownik Beata Mateuszczyk napisał:
>
> Czy makaron muszle należy gotować przed napełnieniem farszem i
> zapieczeniem?
> Mam makaron firmy Agnesi. Na opakowaniu podają, że gotować 11 min i od
> razu podawać. Czy gdy napełniam je farszem też muszę najpierw gotować i
> dokładnie tak długo?
> Farsz ma być miesno-pomidorowy.
> Z góry dziękuje z odpowiedź i pozdrawiam
> Bea
>
No raczej tak, chyba ze lubisz surowy.
Nawet jesli bedzie zapiekany w beszamelu lepiej obgotowac zeby nie
chrzescil.
--
+++++++++++++++++++++++++++++++
Justyna - walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony!
+++++++++++++++++++++++++++++++
Justyna - walkie!
http://shanties.art.pl
http://www.banana.szanty.pl/przs/grupa/index.php?act
ion=pokaz&id=25
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |