| « poprzedni wątek | następny wątek » |
71. Data: 2006-10-25 11:45:07
Temat: Re: Definicja wloszczyzny
"Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> wrote in message
news:ehni2j$2bm$1@news.onet.pl...
> Użytkownik "Maggie" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:ehn20d$h7s$1@news.wp.pl...
>> Przynajmniej wiadomo że nie ma tam żadnych sztucznych dodatków...
>> Chociaż niby w suszonym nie powinno nic być, ale cholera ich wie
>> (producentów)
>
> Raczej kiepska jakość suszenia i wywietrzenie połowy smaku, zanim to
> zapakują w swoje "hermetyczne" torebki.
>
> DJD
Nie tylko, np. perz w majeranku - co prawda lekarstwo w lekarstwie, ale ceny
już sa nie takie....
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
72. Data: 2006-10-26 15:13:56
Temat: Re: Definicja wloszczyznyPanslavista napisał(a):
> "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> wrote in message
> news:ehni2j$2bm$1@news.onet.pl...
>> Użytkownik "Maggie" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
>> news:ehn20d$h7s$1@news.wp.pl...
>>> Przynajmniej wiadomo że nie ma tam żadnych sztucznych dodatków...
>>> Chociaż niby w suszonym nie powinno nic być, ale cholera ich wie
>>> (producentów)
>> Raczej kiepska jakość suszenia i wywietrzenie połowy smaku, zanim to
>> zapakują w swoje "hermetyczne" torebki.
>>
>> DJD
>
> Nie tylko, np. perz w majeranku - co prawda lekarstwo w lekarstwie, ale ceny
> już sa nie takie....
A zdarza się zdarza... Tylko nie wiem czy specjalnie tak
mieszają, czy po prostu nikomu nie chce się tego oddzielać i
wychodzą z założenia, że trochę perzu nikomu nie zaszkodzi...
Cynamon proszkowany to napewno ze względu na cenę fałszują,
tylko w tej chwili nie pamiętam czego tam dodają dla koloru...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
73. Data: 2006-10-26 16:39:45
Temat: Re: Definicja wloszczyznyUżytkownik "Maggie" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:ehqjbl$bm6$1@news.wp.pl...
> Panslavista napisał(a):
>> "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> wrote in message
>> news:ehni2j$2bm$1@news.onet.pl...
>>> Użytkownik "Maggie" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
>>> news:ehn20d$h7s$1@news.wp.pl...
>>>> Przynajmniej wiadomo że nie ma tam żadnych sztucznych dodatków...
>>>> Chociaż niby w suszonym nie powinno nic być, ale cholera ich wie
>>>> (producentów)
>>> Raczej kiepska jakość suszenia i wywietrzenie połowy smaku, zanim to
>>> zapakują w swoje "hermetyczne" torebki.
>>>
>>> DJD
>>
>> Nie tylko, np. perz w majeranku - co prawda lekarstwo w lekarstwie, ale
>> ceny już sa nie takie....
>
> A zdarza się zdarza... Tylko nie wiem czy specjalnie tak mieszają, czy po
> prostu nikomu nie chce się tego oddzielać i wychodzą z założenia, że
> trochę perzu nikomu nie zaszkodzi...
>
> Cynamon proszkowany to napewno ze względu na cenę fałszują, tylko w tej
> chwili nie pamiętam czego tam dodają dla koloru...
Do cynamonu dodają cynamonu, tylko z tańszych gatunków, o gorszym aromacie.
DJD
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
74. Data: 2006-10-27 16:35:51
Temat: Re: Definicja wloszczyznyDominik Jan Domin napisał(a):
>> Cynamon proszkowany to napewno ze względu na cenę fałszują, tylko w
>> tej chwili nie pamiętam czego tam dodają dla koloru...
>
> Do cynamonu dodają cynamonu, tylko z tańszych gatunków, o gorszym aromacie.
To znaczy, że cynamon przynajmniej naturalny :-)
Rablinka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |