Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Dzieki Wam - sukces

Grupy

Szukaj w grupach

 

Dzieki Wam - sukces

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-06-21 14:42:21

Temat: Dzieki Wam - sukces
Od: "Czarny" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam szanowna grupe, dzisiaj przygotowalem pizze wg. Waszych wskazan i
linkowni.
Efekt byl taki, ze najpierw dzieciaki dostaly oczy jak stare
dwudziestozlotowki a potem stwierdzily, ze ojciec sie dzisiaj postaral. I O
TO CHODZI !
Jutro przewiduje ciag dalszy gotowania wedlug przepisow grupowiczow.
Pozdrawiam i dzieki.
Czarny


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-06-21 17:04:58

Temat: Re: Dzieki Wam - sukces/Przepis na obiad dzisiaj
Od: Magdalena Bassett <m...@w...net> szukaj wiadomości tego autora



Czarny wrote:
>
> Witam szanowna grupe, dzisiaj przygotowalem pizze wg. Waszych wskazan i
> linkowni.
> Efekt byl taki, ze najpierw dzieciaki dostaly oczy jak stare
> dwudziestozlotowki a potem stwierdzily, ze ojciec sie dzisiaj postaral. I O
> TO CHODZI !
> Jutro przewiduje ciag dalszy gotowania wedlug przepisow grupowiczow.
> Pozdrawiam i dzieki.
> Czarny


Gratulacje. Bycie bohaterem w oczach dzieci jest najwazniejsze. Polecam
ci nastepujaca, latwa potrawe na obiad, ktora dzieci kochaja
Kura na patyku
po dwie palki kurze na osobe
2 lyzki oliwy
2-3 kwasne jablka
1/2 lyzeczki majeranku
sol, pieprz
woda

Mieso kurczaka obsmazyc na patelni na zloto. Do goracej patelni dodac
obrane i pokrojone jablka, majeranek, i pol szklanki wody. Natychmiast
przykryc i dusic 20 minut na malym ogniu. Podac z ryzem, ziemniakami lub makaronem.
Magdalena Bassett

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-06-21 18:20:07

Temat: Re: Dzieki Wam - sukces
Od: b...@d...com.pl (Herbatka) szukaj wiadomości tego autora


----- Original Message -----
From: Czarny <a...@p...onet.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Thursday, June 21, 2001 4:42 PM
Subject: Dzieki Wam - sukces


> Witam szanowna grupe, dzisiaj przygotowalem pizze wg. Waszych wskazan i
> linkowni.
> Efekt byl taki, ze najpierw dzieciaki dostaly oczy jak stare
> dwudziestozlotowki a potem stwierdzily, ze ojciec sie dzisiaj postaral. I
O
> TO CHODZI !
> Jutro przewiduje ciag dalszy gotowania wedlug przepisow grupowiczow.
> Pozdrawiam i dzieki.
> Czarny
A to sie bardzo ciesze - jesli latorosle lubia pizze, to radze Ci -
zainwestuj w te szamotowki - TO DZIALA !!!
Herbatka

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-06-21 18:21:01

Temat: Re: Dzieki Wam - sukces
Od: "Czarny" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Herbatka" <b...@d...com.pl> napisał w wiadomości
news:01f701c0fa7e$62d7b160$0200a8c0@BeataMoryl...
>
> A to sie bardzo ciesze - jesli latorosle lubia pizze, to radze Ci -
> zainwestuj w te szamotowki - TO DZIALA !!!
> Herbatka
>
****Czemu nie, ale jedynym rozsadnym miejscem moze byc przydomowy ogrod :)))
Coz, kuchnie mam w pelni zabudowana.
Ale dzieki za sugestie.
Czarny


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-06-21 18:43:04

Temat: Re: Dzieki Wam - sukces
Od: b...@d...com.pl (Herbatka) szukaj wiadomości tego autora


----- Original Message -----
From: Czarny <a...@p...onet.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Thursday, June 21, 2001 8:21 PM
Subject: Re: Dzieki Wam - sukces


>
> Użytkownik "Herbatka" <b...@d...com.pl> napisał w wiadomości
> news:01f701c0fa7e$62d7b160$0200a8c0@BeataMoryl...
> >
> > A to sie bardzo ciesze - jesli latorosle lubia pizze, to radze Ci -
> > zainwestuj w te szamotowki - TO DZIALA !!!
> > Herbatka
> >
> ****Czemu nie, ale jedynym rozsadnym miejscem moze byc przydomowy ogrod
:)))
> Coz, kuchnie mam w pelni zabudowana.
> Ale dzieki za sugestie.
> Czarny
Nie, nie - nie musisz niczego przebudowywac, wystarczy kupic 5 szamotowek i
zanim wlaczysz piekarnik ulozyc je na dnie (wszystkie inne polki wyjmij)( do
mojego piekarnika wchodzi 4,5 cegly). Rozgrzewasz piekarnik na maksa , wtedy
na szamotowkach ukladasz pizze (ja klade ciasto z dodatkami na folii
aluminiowej i ukladam na ceglach) - wlaczasz termoobieg i trzymasz jakies
5-10 min. Wychodzi pyszna i pachnie podobnie, jak ta pieczona w piecu
opalanym weglem drzewnym.
Herbatka

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-06-21 18:52:42

Temat: Re: Dzieki Wam - sukces
Od: "Czarny" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


> Nie, nie - nie musisz niczego przebudowywac, wystarczy kupic 5 szamotowek
i
> zanim wlaczysz piekarnik ulozyc je na dnie (wszystkie inne polki
wyjmij)( do
> mojego piekarnika wchodzi 4,5 cegly). Rozgrzewasz piekarnik na maksa ,
wtedy
> na szamotowkach ukladasz pizze (ja klade ciasto z dodatkami na folii
> aluminiowej i ukladam na ceglach) - wlaczasz termoobieg i trzymasz jakies
> 5-10 min. Wychodzi pyszna i pachnie podobnie, jak ta pieczona w piecu
> opalanym weglem drzewnym.
> Herbatka
>
> --
*****A to zupelnie inna bajka. Proste i z pewnoscia dziala. Jutro smigam do
skladu z mat. budowlanymi.
Wyprobuje i sie odezwe.
A swoja droga , nie za duze obciazenie dla dolnej plyty piekarnika?
Czarny


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-06-21 19:06:06

Temat: Re: Dzieki Wam - sukces
Od: b...@d...com.pl (Herbatka) szukaj wiadomości tego autora


----- Original Message -----
From: Czarny <a...@p...onet.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Thursday, June 21, 2001 8:52 PM
Subject: Re: Dzieki Wam - sukces


> > --
> *****A to zupelnie inna bajka. Proste i z pewnoscia dziala. Jutro smigam
do
> skladu z mat. budowlanymi.
> Wyprobuje i sie odezwe.
> A swoja droga , nie za duze obciazenie dla dolnej plyty piekarnika?
> Czarny
Nie - szamotowki sa raczej lekkie - chodzi o takie o grubosci, mniej wiecej
2 cm, dlugosc mniej wiecej 20-24 cm, szerokosc 12-13 cm (nie mam ich pod
reka, wiec mowie z glowy - czyli z niczego ;-) - acha ja kupilam takie
nieglazurowane - szamotowki nie pyla tak jak zwykle cegly, sa jasne i
wygladaja calkiem schludnie - nie zapomnij ich jednak wyszorowac przed
uzyciem.
Herbatka

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-06-21 19:07:48

Temat: Re: Dzieki Wam - sukces
Od: "Czarny" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Nie - szamotowki sa raczej lekkie - chodzi o takie o grubosci, mniej
wiecej
> 2 cm, dlugosc mniej wiecej 20-24 cm, szerokosc 12-13 cm (nie mam ich pod
> reka, wiec mowie z glowy - czyli z niczego ;-) - acha ja kupilam takie
> nieglazurowane - szamotowki nie pyla tak jak zwykle cegly, sa jasne i
> wygladaja calkiem schludnie - nie zapomnij ich jednak wyszorowac przed
> uzyciem.
> Herbatka
>
> --
Dzieki za info. Cenne uwagi.
Czarny


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-06-22 07:42:15

Temat: Re: Dzieki Wam - sukces
Od: sadyl <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora



Herbatka wrote:
>
> wygladaja calkiem schludnie - nie zapomnij ich jednak wyszorowac przed
> uzyciem.

Przydałoby się też je porządnie wygrzać przed pierwszym uzyciem -
cholera wie co siedzi w takich "dziewiczych" cegłach (w sensie związków
lotnych)

sadyl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-06-23 19:40:43

Temat: Re: Dzieki Wam - sukces
Od: b...@d...com.pl (Herbatka) szukaj wiadomości tego autora


----- Original Message -----
From: sadyl <s...@p...onet.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Friday, June 22, 2001 9:42 AM
Subject: Re: Dzieki Wam - sukces


>
>
> Herbatka wrote:
> >
> > wygladaja calkiem schludnie - nie zapomnij ich jednak wyszorowac przed
> > uzyciem.
>
> Przydałoby się też je porządnie wygrzać przed pierwszym uzyciem -
> cholera wie co siedzi w takich "dziewiczych" cegłach (w sensie związków
> lotnych)
>
> sadyl

fakt - wylecialo mi z glowy.
Herbatka

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Likier Jajeczny - Adwokat
very big prosba
same żółtka
Ubaw po pachy ...
jak zrobić schab ze sliwkami

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »