« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-09-28 08:47:45
Temat: Re: Forma do tartyDnia 27.09.2005, o godzinie 21.50.43, na pl.rec.kuchnia, Alek napisał(a):
> Poszedłem kupić formę do tarty. Okazało się, że są blaszane, ceramiczne i
> szklane. No i nie kupiłem bo nie mogłem się zdecydować. Więc proszę o radę
> praktyków. Czym one się różnią w użytkowaniu? Jaka jest lepsza (i
> dlaczego). I jeszcze jakiej powinna być wielkości?
A ja mam blaszaną. Jest okej. :)
Jak robię większą tartę to w tortownicy.
--
Pozdrawiam,
*Habeck*
/Każda rzecz ma dwie strony. Fanatycy widzą tylko jedną/
- Schutzbach
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |