« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-09-07 19:22:41
Temat: Jaki ser do fondue?Hejka;-)))))
Macie opatentowane jakies sery do fondue? Mam zamiar zrobic pyszne mamalyge
serowa;-)), a nie chce zeby sie zwarzylo, ani aby zrobily sie kluchy;-)
Pozdrawiam,
Kaliope
--
Barbara Łączna
k...@p...krakow.pl
ICQ 73558372
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-09-07 19:49:58
Temat: Re: Jaki ser do fondue?"Kaliope" <k...@p...krakow.pl> wrote:
>Hejka;-)))))
>
>Macie opatentowane jakies sery do fondue? Mam zamiar zrobic pyszne mamalyge
>serowa;-)), a nie chce zeby sie zwarzylo, ani aby zrobily sie kluchy;-)
..ludzie z Polski z braku tych szwajcarskich tanich serów
wymyślili, że najlepsze są: ementaler, cheddar i gruyer...
agataw.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-07 20:20:14
Temat: Re: Jaki ser do fondue?
Użytkownik AgataW <a...@g...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9nb86n$n1i$...@h...uw.edu.pl...
> "Kaliope" <k...@p...krakow.pl> wrote:
>
> >Hejka;-)))))
> >
> >Macie opatentowane jakies sery do fondue? Mam zamiar zrobic pyszne
mamalyge
> >serowa;-)), a nie chce zeby sie zwarzylo, ani aby zrobily sie kluchy;-)
>
>
> ..ludzie z Polski z braku tych szwajcarskich tanich serów
> wymyślili, że najlepsze są: ementaler, cheddar i gruyer...
>
> agataw.
Gruyer jest wlasnie tradycyjnym serem foundue'owym, ale tani to on nie jest.
Ja przyznam sie kupuje gotowy ser do fondue, razem z wszystkimi dodatkami
(takie torebki z metalizowanej folii, porcja na 4 osoby, cena kilkanascie
zl.)., ktory jest na prawde dobry.
Agata Solon, naturalna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-07 20:34:00
Temat: Re: Jaki ser do fondue?"Agata Solon" <a...@p...onet.pl> wrote:
>
>
>Gruyer jest wlasnie tradycyjnym serem foundue'owym, ale tani to on nie jest.
..wiem, jednak wypadało o nim wspomnieć (chociaż na końcu)...
Pozdrawiam
AgataW.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-07 21:06:50
Temat: Re: Jaki ser do fondue?Ja nie wiem, czy tylzycki jeszcze istnieje... ale gruyere polubilam, bo mi
go przypomnal
(tylko soli mu troche dodac!)
--
Niesz !
AgataW <a...@g...com.pl> a écrit dans le message :
9nbapc$obo$...@h...uw.edu.pl...
> "Agata Solon" <a...@p...onet.pl> wrote:
>
> >
> >
> >Gruyer jest wlasnie tradycyjnym serem foundue'owym, ale tani to on nie
jest.
>
> ..wiem, jednak wypadało o nim wspomnieć (chociaż na końcu)...
>
> Pozdrawiam
>
> AgataW.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-09-08 07:43:30
Temat: Re: Jaki ser do fondue?
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@p...com> napisał w
wiadomości news:9nbcdq$9oh$1@quark.noos.net...
> Ja nie wiem, czy tylzycki jeszcze istnieje... ale gruyere polubilam, bo mi
> go przypomnal
>
> (tylko soli mu troche dodac!)
Istnieje.
Ale proponuje sprobowac z morskim.
GreGG
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |