« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-06-06 09:46:03
Temat: Kurek czerwonyWitam,
szukam informacji na temat kurka czerwonego. Googluję i nic nie mogę znaleść
po polsku. Może któryś z Grupowiczów podeśle mi linka. Będę b. wdzięczny.
Pozdrawiam
Kucharz Amator
Wojti
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-06-06 09:59:47
Temat: Re: Kurek czerwony> szukam informacji na temat kurka czerwonego.
a co to ?
--
=================
Pozdrawiam Jędrek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-06-06 10:22:13
Temat: Re: Kurek czerwonyOn Mon, 6 Jun 2005 11:46:03 +0200, "Wojti" <j...@w...pl>
wrote:
>Witam,
>szukam informacji na temat kurka czerwonego. Googluj? i nic nie mog? znale??
>po polsku. Mo?e który? z Grupowiczów pode?le mi linka. B?d? b. wdzi?czny.
>
>Pozdrawiam
>Kucharz Amator
>Wojti
>
to chyba taki od goracej wody w wannie :PPPP
Pierz i glupawka....sorry
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-06-06 10:27:34
Temat: Re: Kurek czerwonyKrysia Thompson napisał(a):
>
>
> to chyba taki od goracej wody w wannie :PPPP
>
> Pierz i glupawka....sorry
> K.T. - starannie opakowana
A ja myślałam, że to taki mały "czerwony kur", czyli niewielki pożar :)
--
Ania
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2005-06-06 10:32:32
Temat: Re: Kurek czerwony
Użytkownik "aniared/A.L." <> napisał
> Krysia Thompson napisał(a):
> >
> >
> > to chyba taki od goracej wody w wannie :PPPP
> >
> > Pierz i glupawka....sorry
> > K.T. - starannie opakowana
>
> A ja myślałam, że to taki mały "czerwony kur", czyli niewielki pożar :)
> --
> Ania
a ja stawiam na grzyba ;-) obojętnie jakiego ;-))
telcia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2005-06-06 10:33:39
Temat: Re: Kurek czerwonyOn Mon, 06 Jun 2005 12:27:34 +0200, "aniared/A.L."
<a...@n...pl> wrote:
>Krysia Thompson napisał(a):
>>
>>
>> to chyba taki od goracej wody w wannie :PPPP
>>
>> Pierz i glupawka....sorry
>> K.T. - starannie opakowana
>
>A ja myślałam, że to taki mały "czerwony kur", czyli niewielki pożar :)
No to by przeciez napisal czerwony pozarek alboco...:PPP
moze jeszcze byc kogucik, jak kto nie wiem, ze maz kury to kogut
Pierz i c.d glupawki. Pewnie od soku pomaranczowego
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2005-06-06 10:34:39
Temat: Re: Kurek czerwonyOn Mon, 6 Jun 2005 12:32:32 +0200, "telcia"
<n...@o...pl> wrote:
>
>U?ytkownik "aniared/A.L." <> napisa?
>> Krysia Thompson napisa?(a):
>> >
>> >
>> > to chyba taki od goracej wody w wannie :PPPP
>> >
>> > Pierz i glupawka....sorry
>> > K.T. - starannie opakowana
>>
>> A ja my?la?am, ?e to taki ma?y "czerwony kur", czyli niewielki po?ar :)
>> --
>> Ania
>
>a ja stawiam na grzyba ;-) oboj?tnie jakiego ;-))
>
>telcia
>
I myslisz, ze on rodzaju meskiego jest. I CO z takiego zrobic?
:PPP
Pierz
p.s. a co stawiasz?
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2005-06-06 10:34:50
Temat: Re: Kurek czerwony
Użytkownik "Jędrek" <> napisał w wiadomości
news:d816qg$k06$1@news.onet.pl...
> a co to ?
>
> --
>
> =================
> Pozdrawiam Jędrek
>
>
Mam! to ryba denna morska - Trigla lucerna ;-)
telcia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2005-06-06 10:39:47
Temat: Re: Kurek czerwony
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:vk98a1pj31d6f1dp24r4o8g7ifsp2q6vc7@4ax.com...
> On Mon, 6 Jun 2005 12:32:32 +0200, "telcia"
> <n...@o...pl> wrote:
>
> >
> >U?ytkownik "aniared/A.L." <> napisa?
> >> Krysia Thompson napisa?(a):
> >> >
> >> >
> >> > to chyba taki od goracej wody w wannie :PPPP
> >> >
> >> > Pierz i glupawka....sorry
> >> > K.T. - starannie opakowana
> >>
> >> A ja my?la?am, ?e to taki ma?y "czerwony kur", czyli niewielki po?ar :)
> >> --
> >> Ania
> >
> >a ja stawiam na grzyba ;-) oboj?tnie jakiego ;-))
> >
> >telcia
> >
>
> I myslisz, ze on rodzaju meskiego jest. I CO z takiego zrobic?
> :PPP
>
> Pierz
>
> p.s. a co stawiasz?
> K.T. - starannie opakowana
Myslalam raczej o takim na skórze ;-) ten czerwony mi tak zasugerowal, i
chyba nic z takiego nie wolno robic, ino raczej - plewic, plewic.... ;-)))
Wyzej napisalam, ze jest to jednak ryba denna, i nic w takim wypadku nie
stawiam,
jeslis uparta - moge postawic wiecej soku pomaranczowego ;-)
Pozdrawiam goraco i jako poczatkujaca na tej grupie pytam - dlaczego jestes
Krysiu starannie opakowana, nie rozumiem :-((
PS> Czy ktos wreszcie odpowie na posta Koledze ?!!? :-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2005-06-06 10:56:23
Temat: Re: Kurek czerwony
>> >a ja stawiam na grzyba ;-) oboj?tnie jakiego ;-))
>> >
>> >telcia
>> >
>>
>> I myslisz, ze on rodzaju meskiego jest. I CO z takiego zrobic?
>> :PPP
>>
>> Pierz
>>
>> p.s. a co stawiasz?
>> K.T. - starannie opakowana
>
>Myslalam raczej o takim na skórze ;-) ten czerwony mi tak zasugerowal, i
>chyba nic z takiego nie wolno robic, ino raczej - plewic, plewic.... ;-)))
>
>Wyzej napisalam, ze jest to jednak ryba denna, i nic w takim wypadku nie
>stawiam,
>jeslis uparta - moge postawic wiecej soku pomaranczowego ;-)
>
>Pozdrawiam goraco i jako poczatkujaca na tej grupie pytam - dlaczego jestes
>Krysiu starannie opakowana, nie rozumiem :-((
>
>PS> Czy ktos wreszcie odpowie na posta Koledze ?!!? :-)
>
Ja jestem starannie opakowana, bo tak mi jakos maz niechcacy
wybral , ze slownika :PPP (ang-pol, bankowosci i handlu !)
ryba denna...biedna ryba :PPP
sowu- owszem, wiecej prosze
Pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |