« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-05-16 12:11:27
Temat: LazaniaJak przygotowac prawdziwa lazanie?
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-05-16 13:39:18
Temat: Re: LazaniaAnia i Edyta <e...@b...pl> napisał(a):
> Jak przygotowac prawdziwa lazanie?
A co to jest?
pozdr. Jerzy
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-05-16 16:13:19
Temat: Re: LazaniaAnia i Edyta wrote:
> Jak przygotowac prawdziwa lazanie?
Ja robię z przepisu na makaronie lasagne Malma: mięso mielone-wołowina ok.
30 dag, sos beszamelowy z ok. 1 l mleka, sos boloński - m.in. z 4-ech puszek
pomidorów. Nie wiem czy to jest prawdziwe lasagne ale wychodzi smaczne.
Makaronu nie gotuję ani nie namaczam. Pracy jest włączając w to zmywanie
ręczne na ok. 2,5 h, ale warto :) się poświęcić.
pzdr.
Ania
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-05-17 19:22:30
Temat: Re: Lazania
Użytkownik "Ania B-J" <a...@o...pl> napisał w wiadomości
news:d6agni$6nf$1@news.onet.pl...
> Ania i Edyta wrote:
> > Jak przygotowac prawdziwa lazanie?
>
> Ja robię z przepisu na makaronie lasagne Malma: mięso mielone-wołowina ok.
> 30 dag, sos beszamelowy z ok. 1 l mleka, sos boloński - m.in. z 4-ech
puszek
> pomidorów. Nie wiem czy to jest prawdziwe lasagne ale wychodzi smaczne.
> Makaronu nie gotuję ani nie namaczam. Pracy jest włączając w to zmywanie
> ręczne na ok. 2,5 h, ale warto :) się poświęcić.
wg mnie bardzo wazna rzecza w lasagne jest WINO wytrawne do sosu bolonese
...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |