Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: MARGARYNA

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: MARGARYNA

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 14


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2009-10-30 17:02:54

Temat: Re: MARGARYNA
Od: XL <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Fri, 30 Oct 2009 17:44:55 +0100, NZSNNW napisał(a):

> Której margaryny używacie, co warto kupić?
> (na chleb, nie do pieczenia/smażenia).

Żadnej!
--

Ikselka.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2009-10-30 20:56:23

Temat: Re: MARGARYNA
Od: Felinity <f...@j...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Fri, 30 Oct 2009 18:02:54 +0100, XL napisał(a):

> Dnia Fri, 30 Oct 2009 17:44:55 +0100, NZSNNW napisał(a):
>
>> Której margaryny używacie, co warto kupić? (na chleb, nie do
>> pieczenia/smażenia).
>
> Żadnej!

Popieram w 100%

Fel

--
http://felinity.jogger.pl/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2009-10-30 21:23:46

Temat: Re: MARGARYNA
Od: bodie kotas <n...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

On 2009-10-30 18:02:54 +0100, XL <i...@g...pl> said:

> Dnia Fri, 30 Oct 2009 17:44:55 +0100, NZSNNW napisa?(a):
>
>> Której margaryny u?ywacie, co warto kupiae?
>> (na chleb, nie do pieczenia/sma?enia).
>
> ?adnej!

przłączam się ... jak nie ma masła w sklepie to smaruję kanapki
majonezem; na smary utwardzane szlaban

--
Nie pisz na tego maila - nie sprawdzam tej skrzynki.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2009-10-30 21:55:11

Temat: Re: MARGARYNA
Od: XL <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Fri, 30 Oct 2009 22:23:46 +0100, bodie kotas napisał(a):

> On 2009-10-30 18:02:54 +0100, XL <i...@g...pl> said:
>
>> Dnia Fri, 30 Oct 2009 17:44:55 +0100, NZSNNW napisa?(a):
>>
>>> Której margaryny u?ywacie, co warto kupiae?
>>> (na chleb, nie do pieczenia/sma?enia).
>>
>> ?adnej!
>
> przłączam się ... jak nie ma masła w sklepie to smaruję kanapki
> majonezem; na smary utwardzane szlaban

Jak nie ma masła, to jemy bez masła, na sucho. Majonez może być, ale pod
dżemik czy miodek niekoniecznie :-)
--

Ikselka.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2009-10-31 09:26:45

Temat: Re: MARGARYNA
Od: Felinity <f...@j...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Fri, 30 Oct 2009 22:23:46 +0100, bodie kotas napisał(a):

> przłączam się ... jak nie ma masła w sklepie to smaruję kanapki
> majonezem; na smary utwardzane szlaban

Ja często spryskuję oliwą z oliwek, a pod dżemik chlebek suchy może być
też, ew. podpieczony w tosterze, czy piekarniku, ew. na suchej patelni :)

Fel

--
http://felinity.jogger.pl/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2009-11-10 22:29:08

Temat: Re: MARGARYNA
Od: "lemonka" <...@a...com> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "bodie kotas" <n...@g...pl> napisał w wiadomości
news:hcflh3$j1g$3@inews.gazeta.pl...
> On 2009-10-30 18:02:54 +0100, XL <i...@g...pl> said:
>
> > Dnia Fri, 30 Oct 2009 17:44:55 +0100, NZSNNW napisa?(a):
> >
> >> Której margaryny u?ywacie, co warto kupiae?
> >> (na chleb, nie do pieczenia/sma?enia).
> >
> > ?adnej!
>
> przłączam się ... jak nie ma masła w sklepie to smaruję kanapki
> majonezem; na smary utwardzane szlaban
>
Proponuję wypróbowanie smarowania keczupem lub - jeszcze lepiej -
przecierem pomidorowym lub jego koncentratem. Smak i witaminy.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


7. Data: 2009-11-11 01:30:37

Temat: Re: MARGARYNA
Od: "Prawusek" <p...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

"lemonka" <...@a...com> wrote in message news:hdcpfo$o79$1@inews.gazeta.pl...
>
> Użytkownik "bodie kotas" <n...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:hcflh3$j1g$3@inews.gazeta.pl...
> > On 2009-10-30 18:02:54 +0100, XL <i...@g...pl> said:
> >
> > > Dnia Fri, 30 Oct 2009 17:44:55 +0100, NZSNNW napisa3(a):
> > >
> > >> Której margaryny u?ywacie, co warto kupia?
> > >> (na chleb, nie do pieczenia/sma?enia).
> > >
> > > ?adnej!
> >
> > przłączam się ... jak nie ma masła w sklepie to smaruję kanapki
> > majonezem; na smary utwardzane szlaban
> >
> Proponuję wypróbowanie smarowania keczupem lub - jeszcze lepiej -
> przecierem pomidorowym lub jego koncentratem. Smak i witaminy.

Oliwa lub smalec


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


8. Data: 2009-11-11 05:17:03

Temat: Re: MARGARYNA
Od: "Grzesiacz" <g...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Prawusek" <p...@i...pl> napisał w wiadomości news:hdd4b2

> Oliwa lub smalec


O to to. Smalec. Piekna rzecz :-) Właśnie zrobiłem smalcuszek ze skwarkami i
cebulką o pięknym aromacie czosnku.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


9. Data: 2009-11-11 12:34:04

Temat: Re: MARGARYNA
Od: vcore <mail*wytnij*@vcore.pl> szukaj wiadomości tego autora

lemonka pisze:
> Proponuję wypróbowanie smarowania keczupem lub - jeszcze lepiej -
> przecierem pomidorowym lub jego koncentratem. Smak i witaminy.
>

Włocławek Pikantny ze słoika 200g. Z nim to można zjeść pół bochena czerstwego chleba
:-)

--
WebProgress - Nowoczesne aplikacje internetowe

www.webprogress.com.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


10. Data: 2009-11-13 15:25:10

Temat: Re: MARGARYNA
Od: "! BARÓN ! VVERNER ! VON ! SCHTOLTZENBURG !" <w...@n...de> szukaj wiadomości tego autora

XL pisze:
> Dnia Fri, 30 Oct 2009 17:44:55 +0100, NZSNNW napisał(a):
>
>> Której margaryny używacie, co warto kupić?
>> (na chleb, nie do pieczenia/smażenia).
>
> Żadnej!

a ja lubie

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

MENU
Jak upiec ćwiartki z kurczaka?
Skórki owoców cytrusowych - jak?
szatkownica do warzyw
szatkownica do warzyw

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »