Data: 2010-02-06 22:15:03
Temat: Re: Maggi...
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 06 Feb 2010 22:26:24 +0100, Paulinka napisał(a):
> Iska pisze:
>> On 6 Lut, 21:57, XL <i...@g...pl> wrote:
>>> Dnia Sat, 6 Feb 2010 08:11:07 -0800 (PST), Iska napisał(a):
>>>
>>>> On 6 Lut, 16:27, "Prawusek" <p...@i...pl> wrote:
>>>>> ... moja ukochana!
>>>> moje tysz ;D
>>>> a do tego aceto balsamico di modena
>>>> origano
>>>> basilico
>>>> aglio
>>>> oliwa extra virgin etc etc etc :)
>>> A ja nie cierpię oleju sezamowego, whhh...
>>> --
>>>
>>> Ikselka.
>>
>> ja nie cierpie tłustej kiełbasy,boczku ,bnaleronu, smalcu, ziemniaków
>> kaszy gryczanej, kałamarnic- owoców morza, buraków,bananów,karczocha i
>> rzodkiewek,gazowanych słodzonych napoi herbaty i doscopolowskiej
>> muzy ;)
>> uwielbiam mocne przyprawy i zioła, pomidory, salami, pomarańcze,
>> nektarynki,
>> kawe, wszelkie warzywa, twaróg ze szczypiorem i wszystko inne jak by
>> mi kto zrobił hehehe ;)
>
> Nie znoszę czekolady.
Nie gadaj: gorącą, gęstą, z górą bitej śmietany i ajerkoniakiem, to ja
mogę... litrami 3-P
> Z całą resztą można robić cudowne potrawy.
> Nawet to wątróbki i szpinaku się przekonałam.
Niedawno przekonałam się do osobistego zjedzenia tatara.
--
Ikselka.
|