« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2014-05-23 14:47:57
Temat: Re: Mąka pszenna biała, kontra z pełnego przemiałuW dniu poniedziałek, 12 grudnia 2011 21:46:47 UTC+1 użytkownik pw napisał:
> Witam
>
>
>
> Spożywanie których wypieków z mąki _pszennej_ (nie na zakwasie!) jest
>
> mniej korzystne dla zdrowia i dlaczego: z mąki białej czy z pełnego
>
> przemiału?
>
>
>
> Pozdrawiam
>
> pw
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2014-05-23 14:51:37
Temat: Re: Mąka pszenna biała, kontra z pełnego przemiałuW dniu piątek, 23 maja 2014 14:47:57 UTC+2 użytkownik b...@o...pl napisał:
> W dniu poniedziałek, 12 grudnia 2011 21:46:47 UTC+1 użytkownik pw napisał:
>
> > Witam
>
> > Nie mogę kupić nigdzie mąki Baśki z pełnego przemiału. Wycofali ją czy co?
>
> >
>
> >
>
> > Spożywanie których wypieków z mąki _pszennej_ (nie na zakwasie!) jest
>
> >
>
> > mniej korzystne dla zdrowia i dlaczego: z mąki białej czy z pełnego
>
> >
>
> > przemiału?
>
> >
>
> >
>
> >
>
> > Pozdrawiam
>
> >
>
> > pw
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2014-05-23 16:31:23
Temat: Re: Mąka pszenna biała, kontra z pełnego przemiału
Zależy na co.
Jak masz wżody to się je bułeczki, a jak ci brakuje mikro i makro elementuw
to pieczywo ciemne .
Zależy od dolegliwości. Pieczywo nie wskazane jest np na zęby, tycie itp.
--
http://ortografia.3-2-1.pl/ w zakładce 'inne' syntezator mowy czytający
cyrylicę GdakMini2_01 i program dietetyczny Ananas1_3d
(tekst bez: ó, ch, rz i -ii) Ortografia to NAWYK, często nielogiczny,
ktury ludzie ociężali umysłowo, nażucają bezmyślnie następnym pokoleniom.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |