| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-02-14 02:28:57
Temat: Re: Niebieski w kuchnieOn Wed, 13 Feb 2002 16:40:17 +0100, "Redaktor" <r...@g...pl>
wrote:
>Jak zabarwić potrawy w naturalny sposób na niebiesko
z ryba nie pomoge, ale do napojow i deserow mozna dodac odrobine
likieru blue curacao. nawet na nim robilam blekitny lukier do
dekorowania piernikow - wygladaly psychodelicznie :)
(a swoja droga, czy ktyos wie, dlaczego ten lukier jest taki
niebieski? bo to chyba nie E3492736466, czy inne takie sztuczne?..)
pozdrowienia,
kamila
--
kids are for people who can't have cats.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-02-14 07:43:10
Temat: Odp: Niebieski w kuchnie
> On Wed, 13 Feb 2002 16:40:17 +0100, "Redaktor" <r...@g...pl>
> wrote:
>
> >Jak zabarwić potrawy w naturalny sposób na niebiesko
Bridget Jones użyła sznurka, którym była zwiiązana włoszczyzna, ale
naturalne toto chyba nie było :-)))
Pozdarwiam,
Magda
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |