Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia No to jak? Robić bigosik? ;-)

Grupy

Szukaj w grupach

 

No to jak? Robić bigosik? ;-)

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-10-02 08:20:42

Temat: No to jak? Robić bigosik? ;-)
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Do przepisu już się nie dostosowałam - już mam rozpurchlonych ze 2 kg
jabłek - nie były utarte, bo mi się nie chciało i nie będą się rozpurchlały
z kiełbasą...
Lepiej się dziś czuję i i tak muszę wyjść po jakieś zakupy na obiad, wiec
może te jabłka pomieszam z kiełbasą... i sprawdzę jak to smakuje... Długiej
relacji, to na pewno nie będzie, bo to robota na 20 minut... Ale na jakąbądź
jest pewna szansa... Nie, jeszcze nie 100% - wszak mogę zrobić szarlotkę...
(do szarlotki tez ostatnio nie słodzę jabłek)
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-10-02 11:23:44

Temat: Re: No to jak? Robić bigosik? ;-)
Od: "Maciej L." <m...@c...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Joanna Duszczyńska napisał:
> Do przepisu już się nie dostosowałam - już mam rozpurchlonych ze 2 kg
> jabłek - nie były utarte, bo mi się nie chciało i nie będą się rozpurchlały
> z kiełbasą...
> Lepiej się dziś czuję i i tak muszę wyjść po jakieś zakupy na obiad, wiec
> może te jabłka pomieszam z kiełbasą... i sprawdzę jak to smakuje... Długiej
> relacji, to na pewno nie będzie, bo to robota na 20 minut... Ale na jakąbądź
> jest pewna szansa... Nie, jeszcze nie 100% - wszak mogę zrobić szarlotkę...
> (do szarlotki tez ostatnio nie słodzę jabłek)

Do szarlotki tez dodasz kielbase? ;-D

--
Pozdrawiam serdecznie
Maciej Lewczuk

Redakcja CD-Action
Sukiennice 6 (3 piętro),50-107 Wrocław
tel. (0 71) 343 61 67 w. 108, faks (0 71) 341 99 11

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-10-02 11:28:15

Temat: Re: No to jak? Robić bigosik? ;-)
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Maciej L." <m...@c...com.pl> napisał w wiadomości
news:anekvj$f86$1@news.tpi.pl...
> Użytkownik Joanna Duszczyńska napisał:
> > Do przepisu już się nie dostosowałam - już mam rozpurchlonych ze 2 kg
> > jabłek - nie były utarte, bo mi się nie chciało i nie będą się
rozpurchlały
> > z kiełbasą...
> > Lepiej się dziś czuję i i tak muszę wyjść po jakieś zakupy na obiad,
wiec
> > może te jabłka pomieszam z kiełbasą... i sprawdzę jak to smakuje...
Długiej
> > relacji, to na pewno nie będzie, bo to robota na 20 minut... Ale na
jakąbądź
> > jest pewna szansa... Nie, jeszcze nie 100% - wszak mogę zrobić
szarlotkę...
> > (do szarlotki tez ostatnio nie słodzę jabłek)
>
> Do szarlotki tez dodasz kielbase? ;-D
>

Nie dodaję... Jabłka są dalej oddzielnie i czekają na zbawienie.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-10-02 11:38:20

Temat: Re: No to jak? Robić bigosik? ;-)
Od: "agi ( fghfgh )" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora



"Joanna Duszczyńska" wrote:


> Jabłka są dalej oddzielnie i czekają na zbawienie.

Hehe jako, ze to jablka zgubily Ewe to nie wiem czy sie doczekaja ;)
pzdr
agi

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-10-02 13:23:36

Temat: Re: No to jak? Robić bigosik? ;-)
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "agi ( fghfgh )" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:3D9ADAAC.39DAB3B9@poczta.onet.pl...
>
> "Joanna Duszczyńska" wrote:
>
> > Jabłka są dalej oddzielnie i czekają na zbawienie.
>
> Hehe jako, ze to jablka zgubily Ewe to nie wiem czy sie doczekaja ;)

Ja się jeszcze nie czuję zgubiona... Nawet mam już w domku kiełbasę i dalej
się zastanawiam, czy mi się nie popsują i jabłka, i kiełbasa...
Niby jest ryzyko jest zabawa i schab na schabowe klasyczne też mam w razie
czego... Muszę to jeszcze pokontemplować... ;-)
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

babka ziemniaczana
Polska-Chorwacja
Chylę czoło przed autorką zimowej sałatki z buraków z papryką :)))
OT -ciekawostka
kawa

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »