« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-02-07 20:13:08
Temat: OT.Pieprzhttp://www.pk.linux.gda.pl/przyprawy/p_czarny.html
Pieprz jako przyprawa kulinara:-)
B:T:W pieprzu wynosi 11,5:6,8:214,9.
Czy to jest optymalna proporcja?
anna;-)
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2004-02-07 20:22:00
Temat: Re: OT.Pieprz
" annaklay" wrote
> http://www.pk.linux.gda.pl/przyprawy/p_czarny.html
>
> Pieprz jako przyprawa kulinara:-)
> B:T:W pieprzu wynosi 11,5:6,8:214,9.
> Czy to jest optymalna proporcja?
>
> anna;-)
ahahaha :) faktycznie zabawne :) widze ze i nie Optymalni maja poczucie
humoru :)
(214 gram wegli w 100 gramach produktu) 8D
Pozdrawiam uradowany
Marcin Strzelecki Szczecin
ps. pizze jadlem... optymalna oczywiscie :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2004-02-07 20:34:42
Temat: Re: OT.PieprzMarcin Strzelecki <m...@w...ps.pl> napisał(a):
>
> " annaklay" wrote
>
> > http://www.pk.linux.gda.pl/przyprawy/p_czarny.html
> >
> > Pieprz jako przyprawa kulinara:-)
> > B:T:W pieprzu wynosi 11,5:6,8:214,9.
> > Czy to jest optymalna proporcja?
> >
> > anna;-)
>
> ahahaha :) faktycznie zabawne :) widze ze i nie Optymalni maja poczucie
> humoru :)
>
> (214 gram wegli w 100 gramach produktu) 8D
>
> Pozdrawiam uradowany
>
> Marcin Strzelecki Szczecin
http://www.nutritiondata.com/facts-001-02s02cg.html
Pod tym linkiem masz informacje na temat skladu pieprzu ze zrodla nie
polskiego;-)
anna;-)
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2004-02-07 21:17:19
Temat: Re: OT.Pieprz
Użytkownik " annaklay" <a...@g...pl> napisał w wiadomości
news:c03i52$4qq$1@inews.gazeta.pl...
>
>
> http://www.nutritiondata.com/facts-001-02s02cg.html
>
> Pod tym linkiem masz informacje na temat skladu pieprzu ze zrodla nie
> polskiego;-)
>
No skład niezły ;))) widać że pieprz to bardzo wartościowy składnik diety ,
czy ty dużo pieprzysz ????
Slawek
P.S.
chodzi o doprawienie potraw oczywiście ;)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2004-02-07 21:20:30
Temat: Re: OT.Pieprz
" annaklay" wrote
> http://www.nutritiondata.com/facts-001-02s02cg.html
>
> Pod tym linkiem masz informacje na temat skladu pieprzu ze zrodla nie
> polskiego;-)
>
> anna;-)
no, tutaj lepiej :) 7g wegli na 124 gram produktu :)
30 filizanek dziennie = 1200 cal (wedlug tej stronki) :) nowa dieta
pieprzowa? ;)
Pozdrawiam
Marcin Strzelecki Szczecin
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2004-02-07 23:15:08
Temat: Re: OT.Pieprz
Użytkownik "Marcin Strzelecki" <m...@w...ps.pl> napisał w wiadomości
news:c03kr4$ej7$1@inews.gazeta.pl...
>
> " annaklay" wrote
>
> > http://www.nutritiondata.com/facts-001-02s02cg.html
> >
> > Pod tym linkiem masz informacje na temat skladu pieprzu ze zrodla nie
> > polskiego;-)
> >
> > anna;-)
>
> no, tutaj lepiej :) 7g wegli na 124 gram produktu :)
>
> 30 filizanek dziennie = 1200 cal (wedlug tej stronki) :) nowa dieta
> pieprzowa? ;)
I dla popieprzonych... ;)
Krystyna
P.S. Mam pytanie ad vocem: Czy można też tu zaliczyć paprykę ostrą i inne
pieprzne ostrości orientu? ;)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2004-02-07 23:25:48
Temat: Re: OT.Pieprz
"Krystyna*Opty*" wrote
> I dla popieprzonych... ;)
> Krystyna
>
> P.S. Mam pytanie ad vocem: Czy można też tu zaliczyć paprykę ostrą i inne
> pieprzne ostrości orientu? ;)
mlody jestem jeszcze i nieznam znaczenia wyrazenia "ad vocem" ale odpowiedz:
malo realne jest, by zjesc 100 gram pieprzu czarnego. co do innych
pieprznosci orientu.. kieds zjadalem pieprz cayene.. ale w ilosciach nie
przekraczajacych 1g (kto nie jadl, niech sprobuje :) )
pozdrawiam wszytkich popieprzonych ;)
Marcin Strzelecki Szczecin
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2004-02-08 09:01:45
Temat: Re: OT.Pieprz annaklay wrote:
> Pod tym linkiem masz informacje na temat skladu pieprzu ze zrodla nie
> polskiego;-)
to zmienia postać rzeczy :)
--
Wiadomość wysłana z Portalu Młodzieży Optymalnej
http://mlodziez.optymalni.one.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2004-02-08 11:08:28
Temat: Re: OT.Pieprz
Użytkownik "morthir" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:pgahf1-0j2.ln1@x86.one.pl...
> annaklay wrote:
>
> > Pod tym linkiem masz informacje na temat skladu pieprzu ze zrodla nie
> > polskiego;-)
>
> to zmienia postać rzeczy :)
>
Rzeczywiście , i to radykalnie ;)))
Slawek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |