« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-03-16 17:15:10
Temat: Potrawy z cielęcinyCzy ktoś wie co można smacznego zrobić z cielęciny w kombiwarze?
Byłbym bardzo wdzięczny za przepisy.
Pozdrawiam Wszystkich
Mario
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-03-16 19:18:40
Temat: Re: Potrawy z cielęcinymario wrote:
> Czy ktoś wie co można smacznego zrobić z cielęciny w kombiwarze?
> Byłbym bardzo wdzięczny za przepisy.
> Pozdrawiam Wszystkich
> Mario
A co to jest "Kombiwar" czy to mutacja "szybkowara" czyli gara
gotujacego pod cisnieniem, czy moze "prodiz"?
Slav
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-17 11:27:11
Temat: Odp: Potrawy z cielęciny
Użytkownik Slavek <s...@u...net> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@u...net...
> mario wrote:
>
> > Czy ktoś wie co można smacznego zrobić z cielęciny w kombiwarze?
> > Byłbym bardzo wdzięczny za przepisy.
> > Pozdrawiam Wszystkich
> > Mario
>
> A co to jest "Kombiwar" czy to mutacja "szybkowara" czyli gara
> gotujacego pod cisnieniem, czy moze "prodiz"?
To takie wielkie szklane naczynie z grzalka i z wentylatorem w pokrywce,
cieplo przenoszone jest przez powietrze krazace w naczyniu, a to co spadnie
na dol nie przypala sie co oczywiscie jest zaleta, natomiast podstawowa wada
to ze to co sie piecze wychodzi nieco suche
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-17 13:41:05
Temat: Re: Odp: Potrawy z cielęcinykrisklos wrote:
> Użytkownik Slavek <s...@u...net> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:3...@u...net...
> > mario wrote:
> >
> > > Czy ktoś wie co można smacznego zrobić z cielęciny w kombiwarze?
> > > Byłbym bardzo wdzięczny za przepisy.
> > > Pozdrawiam Wszystkich
> > > Mario
> >
> > A co to jest "Kombiwar" czy to mutacja "szybkowara" czyli gara
> > gotujacego pod cisnieniem, czy moze "prodiz"?
>
> To takie wielkie szklane naczynie z grzalka i z wentylatorem w pokrywce,
> cieplo przenoszone jest przez powietrze krazace w naczyniu, a to co spadnie
> na dol nie przypala sie co oczywiscie jest zaleta, natomiast podstawowa wada
> to ze to co sie piecze wychodzi nieco suche
Czyli jest to taki "prodiz" z wymuszona konwekcja. Dziekuje za informacje.
Slav
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |