| « poprzedni wątek | następny wątek » |
41. Data: 2009-02-15 19:24:39
Temat: Re: Omega-3On Fri, 13 Feb 2009 14:42:04 +0100, tomek wilicki wrote:
> spoko, pierwszym punktem programowym partii byłyby obowiązkowe testy
> inteligencji, prawa wyborcze mieliby tylko ludzie którzy uzyskają pewną
> ilość punktów.
To pewnie się nie załapię - bo zapewne jak niemal każdy polityk
najchętniej odebrałbyś prawa wyborcze ludziom z IQ powyżej 90?... :D
Niestety, spieszę Ci donieść, że to nie przejdzie. Możnaby to podciągnąć
pod dyskryminację i nierówne traktowanie.
Słodkich snów, Słoneczko,
m.
--
Marek Bieniek (mbieniek na epic kropa pl)
Na newsach jestem prywatnie i wyrażam tu swoje prywatne opinie.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
42. Data: 2009-02-15 19:45:06
Temat: Re: Omega-3Basia<b...@f...pl>
news:gn9pkt$l0o$1@achot.icm.edu.pl
[...]
> A co myślicie o oleju z pestek winogron?
Smaczny i delikatny a reszta cech średnio mnie interesuje :)
Saulo
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
43. Data: 2009-02-15 20:49:51
Temat: Re: Omega-3Dnia Sun, 15 Feb 2009 20:45:06 +0100, Saulo napisał(a):
> Basia<b...@f...pl>
> news:gn9pkt$l0o$1@achot.icm.edu.pl
>
> [...]
>> A co myślicie o oleju z pestek winogron?
>
> Smaczny i delikatny a reszta cech średnio mnie interesuje :)
>
> Saulo
Popieram, z doświadczenia :-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
44. Data: 2009-02-15 21:21:49
Temat: Re: Omega-3Basia pisze:
> A co myślicie o oleju z pestek winogron?
>
>
Bardzo niekorzystny stosunek omega 3 do 6. Nie używać :D
--
Blog: http://blog.stalica.info
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
45. Data: 2009-02-15 23:12:17
Temat: Re: Omega-3Dnia Sun, 15 Feb 2009 22:21:49 +0100, Daniel Stalica napisał(a):
> Basia pisze:
>
>> A co myślicie o oleju z pestek winogron?
>>
>>
>
> Bardzo niekorzystny stosunek omega 3 do 6. Nie używać :D
Chromolę to. Lubię i używam :-)
Skoro już wyzbyłam się smalcu - czego jeszcze mam się wyzbyć? Całej
przyjemności jedzenia???
;-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
46. Data: 2009-02-16 00:31:03
Temat: Re: Omega-3On 16 Lut, 00:12, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> Dnia Sun, 15 Feb 2009 22:21:49 +0100, Daniel Stalica napisał(a):
>
> > Basia pisze:
>
> >> A co myślicie o oleju z pestek winogron?
>
> > Bardzo niekorzystny stosunek omega 3 do 6. Nie używać :D
>
> Chromolę to. Lubię i używam :-)
> Skoro już wyzbyłam się smalcu - czego jeszcze mam się wyzbyć? Całej
> przyjemności jedzenia???
> ;-)
Nie lubisz smalcu z cebulą na chlebie? Taką surową jak i wysmażoną?
Pychotka - gdy samemu zrobić.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
47. Data: 2009-02-16 09:19:58
Temat: Re: Omega-3
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał
> Skoro już wyzbyłam się smalcu - czego jeszcze mam się wyzbyć? Całej
> przyjemności jedzenia???
Moze niepotrzebnie wyzbylas sie smalcu bo do smazenia nadaje sie duzo lepiej
niz kazdy olej czy oliwa.
--
Arek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
48. Data: 2009-02-16 14:15:51
Temat: Re: Omega-3Dnia Sun, 15 Feb 2009 16:31:03 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
> On 16 Lut, 00:12, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> Dnia Sun, 15 Feb 2009 22:21:49 +0100, Daniel Stalica napisał(a):
>>
>>> Basia pisze:
>>
>>>> A co myślicie o oleju z pestek winogron?
>>
>>> Bardzo niekorzystny stosunek omega 3 do 6. Nie używać :D
>>
>> Chromolę to. Lubię i używam :-)
>> Skoro już wyzbyłam się smalcu - czego jeszcze mam się wyzbyć? Całej
>> przyjemności jedzenia???
>> ;-)
>
> Nie lubisz smalcu z cebulą na chlebie? Taką surową jak i wysmażoną?
> Pychotka - gdy samemu zrobić.
To lubię i jem, boczuś pieczony także, ale nie smażę/dusze mięsa na smalcu,
lecz na oleju/oliwie. To duży postęp, jak dla mnie.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
49. Data: 2009-02-16 14:23:00
Temat: Re: Omega-3Dnia Mon, 16 Feb 2009 10:19:58 +0100, Arek napisał(a):
> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał
>
>> Skoro już wyzbyłam się smalcu - czego jeszcze mam się wyzbyć? Całej
>> przyjemności jedzenia???
>
> Moze niepotrzebnie wyzbylas sie smalcu bo do smazenia nadaje sie duzo lepiej
> niz kazdy olej czy oliwa.
Nie "uprawiam" długotrwałego smażenia, raczej podsmażam mięso i duszę,
rzadko obecnie robię typowe smażeniny. Natomiast z pewnych przyzwyczajeń
nie zrezygnuję nigdy, jak np. z tego, że faworki i pączki tylko na smalcu.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
50. Data: 2009-02-16 14:58:35
Temat: Re: Omega-3On 16 Lut, 15:23, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> Dnia Mon, 16 Feb 2009 10:19:58 +0100, Arek napisał(a):
>
> > Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał
>
> >> Skoro już wyzbyłam się smalcu - czego jeszcze mam się wyzbyć? Całej
> >> przyjemności jedzenia???
>
> > Moze niepotrzebnie wyzbylas sie smalcu bo do smazenia nadaje sie duzo lepiej
> > niz kazdy olej czy oliwa.
>
> Nie "uprawiam" długotrwałego smażenia, raczej podsmażam mięso i duszę,
> rzadko obecnie robię typowe smażeniny. Natomiast z pewnych przyzwyczajeń
> nie zrezygnuję nigdy, jak np. z tego, że faworki i pączki tylko na smalcu.
E tam - masło (olej kokosowe), albo frytura (przepis u
Ćwierczakiewiczowej "365 Obiadów").
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |