Data: 2008-01-22 11:41:38
Temat: Re: PYSZNOSCI...
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@w...pl> napisał w wiadomości
news:1xsh9spts6pmx.1grqnpvs3jkk0.dlg@40tude.net...
> Dnia Tue, 22 Jan 2008 12:02:18 +0100, Panslavista napisał(a):
>
> > Gołąbki - farsz grzybowo - ryżowy (mrożone opienki i podgrzybki), sos
> > grzybowy z grzybów suszonych - podgrzybki zajączki i inne rurkowe.
> >
> > Hedonistam jest...
>
> A ja przyznam, że grzybów suszonych zdecydowanie nie lubię. Zupy, sosy,
> farsze robię z zebranych w sezonie i od razu podduszonych i następnie
> zamrożonych. Po rozmrożeniu traktuję jak świeże - i jest pycha. Wtedy
> potrawa jest prawie jak ze świeżych grzybów. Tylko świeże mają świetny
> smak. Ale to tylko i wyłącznie moja opinia :-)
Ha... aromat suszonych grzybów jest fantastyczny, nic nie ujmując świeżym...
|