« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2007-08-30 04:41:46
Temat: Re: Pasta kokosowa - Creamed coconut
"morghul" <t...@o...pl> wrote in message
news:fb55u6$8c5$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > 1. Zagrzac skondensowane mleko
> >
> > 2. Wrzucic cala dostepna miazge kokosowa (filtrujac przez
> > sitko)
> >
> > 3. Dorzucic struzki cynamonu + sok z zielonej cytryny + skorki
> > z owej
> >
> > 4. Uzyskana pasc mieszac ostroznie w maszynce do lodow
>
> Hmmm... i nic więcej? Ja to mam o konsytencji masła, twarde jak
> kamień kiedy zimne.
To jest masło kokosowe, doskonałe do smażenia, lepsze od frytury.
Nie przypala się, a smażone potrawy uzyskują wspaniały smak.
Chętnie bym kupił - produkt bardzo poszukiwany przez smażalnie.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2007-08-31 22:53:41
Temat: Re: Pasta kokosowa - Creamed coconut
Le mercredi 29 aout 2007 ŕ 23:20:00, dans <fb55u6$8c5$1@atlantis.news.tpi.pl> vous
écriviez :
>> 1. Zagrzac skondensowane mleko
>> 2. Wrzucic cala dostepna miazge kokosowa (filtrujac przez
>> sitko)
>> 3. Dorzucic struzki cynamonu + sok z zielonej cytryny + skorki
>> z owej
>> 4. Uzyskana pasc mieszac ostroznie w maszynce do lodow
> Hmmm... i nic więcej? Ja to mam o konsytencji masła, twarde jak
> kamień kiedy zimne.
A czy ci napisalam ze masz oziebiac ? :)
Ewcia
--
Niesz
http://www.krolestwa.com
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |