| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-11-19 12:49:56
Temat: Pieczarki do sałatki
Dostałam przepis na podobno doskonałą sałatkę, w której są m.in. obgotowane
pieczarki.
Podpowiedzcie proszę Drodzy Grupowicze, czy przed gotowaniem te pieczarki
obrać, czy też po (a może wcale).
Dziękuję.
--
Pozdrawiam
Dorota
*Strange kind of woman
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-11-19 14:03:58
Temat: Re: Pieczarki do sałatkiwcale
Pozdr. - Agnieszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-19 14:11:20
Temat: Re: Pieczarki do sałatki
Użytkownik "batory" <b...@p...wywaltoonet.pl> napisał w wiadomości
news:cnkunt$38f$1@nemesis.news.tpi.pl...
> wcale
> Pozdr. - Agnieszka
E tam zależy jakie pieczarki, bo te trochę starsze to raczej obieram (choc
bardzo rzadko takie używam do sałatki). A zamiast obgotowania polecam
podduszenie na maśle (o ile ktoś lubi masło). Te ze słoika, w zalewie
naturalnej już pokrojone tez są niczego sobie, a pracy znaczniej mniej.
Anet
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-11-19 23:56:00
Temat: Re: Pieczarki do sałatki
Le vendredi 19 novembre 2004 ŕ 13:49:56, vous écriviez :
> Dostałam przepis na podobno doskonałą sałatkę, w której są m.in. obgotowane
> pieczarki.
> Podpowiedzcie proszę Drodzy Grupowicze, czy przed gotowaniem te pieczarki
> obrać, czy też po (a może wcale).
Wcale. Ani gotowac, ani obrac.
No chyba za juz czarne... wtedy wyrzucic.
Ewcia
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |