Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Przetwory - kilka pytań

Grupy

Szukaj w grupach

 

Przetwory - kilka pytań

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 11


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2005-09-09 18:01:13

Temat: Re: Przetwory - kilka pytań
Od: "bazyli4" <b...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "batory" <b...@b...poczta.onet.pl> napisał w wiadomości
news:dfruaf$621$1@atlantis.news.tpi.pl...


> Powidła Magdy B z piekarnika to ropaciane śliwki a nie żadne powidła.
Powidła
> winny być smażone (powolutku) przez kilka dni, aby dobrze odparowały -
wtedy są
> trwałe.


Mnie wychodzą powidła. Nic się nie pacia.

Pzdr
Paweł


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Co z kangura?
Robicie już powidła śliwkowe?
Lekki OT
Umieszczanie przepisów w sieci - pytanie.
ekspres cisnieniowy

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »