« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2007-11-12 21:22:27
Temat: Re: Reanimacja wołowegoUżytkownik "batory" <b...@p...beztego.onet.pl> napisał w wiadomości
news:fh93l8$pdu$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Tomasz Dryjanski" <T...@s...o2.pl> napisał w
> wiadomości news:fh7m53$pjb$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> Zrobiłem rosół. Aby mięso do czegoś się jeszcze nadało, postąpiłem
>> niestandardowo, i wrzuciłem mięsko na wrzątek, na 25 minut w szybkowarze.
>> Po wyjęciu okazało się w środku jeszcze trochę różowe, i niemożliwie
>> twarde.
> Czegoś nie rozumiem. Zrobiłeś rosół - czyli gotowałeś dość długo (kilka
> godzin) mięso z warzywami. Po czym to mięso wrzuciłeś do szybkowaru i
> nadal było w środku rózowe?
Nie, właśnie krótko gotowałem. I tu był pies pogrzebany - doduszenie przez
kolejne 0,5h zdziałało cuda. :)
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi!
T. D.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |