Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Reanimacja wołowego

Grupy

Szukaj w grupach

 

Reanimacja wołowego

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 11


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2007-11-12 21:22:27

Temat: Re: Reanimacja wołowego
Od: "Tomasz Dryjanski" <T...@s...o2.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "batory" <b...@p...beztego.onet.pl> napisał w wiadomości
news:fh93l8$pdu$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Tomasz Dryjanski" <T...@s...o2.pl> napisał w
> wiadomości news:fh7m53$pjb$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> Zrobiłem rosół. Aby mięso do czegoś się jeszcze nadało, postąpiłem
>> niestandardowo, i wrzuciłem mięsko na wrzątek, na 25 minut w szybkowarze.
>> Po wyjęciu okazało się w środku jeszcze trochę różowe, i niemożliwie
>> twarde.
> Czegoś nie rozumiem. Zrobiłeś rosół - czyli gotowałeś dość długo (kilka
> godzin) mięso z warzywami. Po czym to mięso wrzuciłeś do szybkowaru i
> nadal było w środku rózowe?

Nie, właśnie krótko gotowałem. I tu był pies pogrzebany - doduszenie przez
kolejne 0,5h zdziałało cuda. :)
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi!

T. D.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Czym zagęścić sos tzatiki?
Mieszanka chińska z kurczakiem
ABC UCZE SIĘ
Stolnica - jakiej wielkości?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »