Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Ruskie pierogi

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Ruskie pierogi

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-05-12 13:01:31

Temat: Re: Ruskie pierogi
Od: "rena" <r...@a...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Jak zrobic pierogi ruskie, zeby byly inne.

zrobic identycznie jak ruskie, tylko zamiast bialego sera dac zolty. podobno
pycha.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-05-12 17:45:57

Temat: Re: Ruskie pierogi
Od: "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik rena <r...@a...net.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@n...vogel.pl...
> > Jak zrobic pierogi ruskie, zeby byly inne.
>
> zrobic identycznie jak ruskie, tylko zamiast bialego sera dac zolty.
podobno
> pycha.
>
ojej...... zolty?
to moze lepiej do nalesnikow?
jakos mi to nie psuje to polonczenie...

Monika


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-12 21:39:31

Temat: Re: Ruskie pierogi
Od: "rena" <r...@a...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

> ojej...... zolty?
> to moze lepiej do nalesnikow?
> jakos mi to nie psuje to polonczenie...


ci co jedli mowia, ze dobre. ja nie probowalam, ale kocham i ziemniaki i ser
zolty, wiec mysle, ze by mi smakowalo.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-13 22:22:20

Temat: Re: Ruskie pierogi
Od: "rena" <r...@a...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

> ojej...... zolty?
> to moze lepiej do nalesnikow?
> jakos mi to nie psuje to polonczenie...

tu jest przepis na te pierogi:
http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=1865


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-14 06:59:30

Temat: Odp: Ruskie pierogi
Od: "Olga Wysocka" <O...@z...siemens.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik maua piegowata <m...@b...artcom.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych:
> >
> > zrobic identycznie jak ruskie, tylko zamiast bialego sera dac zolty.
> podobno
> > pycha.
> >
> ojej...... zolty?
> to moze lepiej do nalesnikow?
> jakos mi to nie psuje to polonczenie...
>
> Monika
>
Jadłam z zółty - potwierdzam, że są pycha.

Pozdrawiam,

Ola


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-14 08:40:17

Temat: Re: Ruskie pierogi
Od: Wojtek B <w...@i...prv.pl> szukaj wiadomości tego autora

rena zechciales(as) wyrazic swoje zdanie :

>> ojej...... zolty?
>> to moze lepiej do nalesnikow?
>> jakos mi to nie psuje to polonczenie...
>
> tu jest przepis na te pierogi:
> http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=1865
>
>
>
Przepis przeczytalem, i juz jestem glodny. Jak wroce do domu to zaczynam
pichcic.
Pozdrawiam,
Wojtek B.
--

"Niezbyt madre pytania oczekuja madrej odpowiedzi...."
w...@i...prv.pl
http://www.instalacje.prv.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-14 12:46:19

Temat: Re: Ruskie pierogi
Od: "Barbara" <b...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "rena" <r...@a...net.pl> napisał w wiadomości
news:3aff0891@news.vogel.pl...
> > ojej...... zolty?
> > to moze lepiej do nalesnikow?
> > jakos mi to nie psuje to polonczenie...
>
> tu jest przepis na te pierogi:
> http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=1865

Czasem robię pierogi, jak mnie najdzie, ale że to czasochłonne, to robię też
pierogi na skróty - farsz jak na pierogi kładę na naleśniki, takie krokiety
z pierogowym farszem.
Robiłam już tak z farszem do ruskich, teraz spróbuję z tą wersją - z żółtym
serem.

serdecznie pozdrawiam
Basia
>
>

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-05-14 16:23:34

Temat: Re: Ruskie pierogi
Od: "rena" <r...@a...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Jadłam z zółty - potwierdzam, że są pycha.


mi sie wydaje, ze wszystko z serem zoltym jest pycha, tylko dlaczego to
cholerstwo takie kaloryczne?!!!


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

salami
Re: Pyszne nalesniki
Re: Ruskie pierogi
swieza melisa - co z nia zrobic?
pyszny chlodnik

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »