« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-03-31 11:34:25
Temat: Sery - postanowienieTak sobie wczoraj postanowiłem, że chyab zacznę sobie robić moją własną
księgę serów - będę notował skrzętnie wszystkie sery jakie jadam z opisem
konsystencji, smaku i producenta ;)
Jak już się najem to udostępnie :)))))
--
IL PSS - OS3 - 28752610
"Widziałem kapitana i Czarnego Psa....., więc zdawało mi się, że wiem, jak
powinien wyglądać pirat.
Według mego zdania, korsarz musiał być istotą zupełnie odmienną od tego
schludnego i dobrodusznego oberżysty"
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-03-31 11:52:07
Temat: Re: Sery - postanowienie> Tak sobie wczoraj postanowiłem, że chyab zacznę sobie robić moją własną
> księgę serów - będę notował skrzętnie wszystkie sery jakie jadam z opisem
> konsystencji, smaku i producenta ;)
Polskie tez ????? ile razy kupuje np goude tyle razy ma smak (o ile go
ma) inny. Musialbys dodac date producji :-)))))
--
nowa oferta, nowe mozliwosci, nowe ceny - http://rubikon.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-31 11:52:19
Temat: Re: Sery - postanowienieOn Fri, 31 Mar 2000, ostry wrote:
> Tak sobie wczoraj postanowiłem, że chyab zacznę sobie robić moją własną
> księgę serów - będę notował skrzętnie wszystkie sery jakie jadam z opisem
> konsystencji, smaku i producenta ;)
Polecam Saint Agure. Genialny!! To chyba najlepszy plesniowy ser jaki
zdazylo mi sie jesc. Wspaniale sie komponuje z czerwonym wytrawnym winem.
Mdana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-31 12:30:08
Temat: Re: Sery - postanowienieMdana <m...@n...chrobot.krakow.pl> wrote:
> Polecam Saint Agure. Genialny!! To chyba najlepszy plesniowy ser jaki
> zdazylo mi sie jesc. Wspaniale sie komponuje z czerwonym wytrawnym winem.
Agur IIRC.
(Heh, Mdanuś, zamawiasz? Mogę Wąsatemu do przekazania po świętach...)
EwaP FH
--
Ewa Pawelec, Zakład Fizyki Plazmy UO
Power corrupts, but we all need electricity
Linux user #165317
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-31 13:02:27
Temat: Odp: Sery - postanowienie
Użytkownik ostry <o...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:8c22b0$3av$...@f...man.torun.pl...
> Tak sobie wczoraj postanowiłem, że chyab zacznę sobie robić moją własną
> księgę serów - będę notował skrzętnie wszystkie sery jakie jadam z opisem
> konsystencji, smaku i producenta ;)
> Jak już się najem to udostępnie :)))))
>
> --
> IL PSS - OS3 - 28752610
> "Widziałem kapitana i Czarnego Psa....., więc zdawało mi się, że wiem, jak
> powinien wyglądać pirat.
> Według mego zdania, korsarz musiał być istotą zupełnie odmienną od tego
> schludnego i dobrodusznego oberżysty"
>
>
>
A moze zrobmy strone o serach. Ja moge robic za webmastera:) A napisac tez
przy okazji
Przemyslaw Koziarski
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-03-31 16:11:23
Temat: Re: Sery - postanowienie
|
| Użytkownik ostry <o...@e...com.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych
| napisał:8c22b0$3av$...@f...man.torun.pl...
| > Tak sobie wczoraj postanowiłem, że chyab zacznę
sobie robić moją własną
| > księgę serów - będę notował skrzętnie wszystkie
sery jakie jadam z opisem
| > konsystencji, smaku i producenta ;)
| > Jak już się najem to udostępnie :)))))
| >
Moje typy:
1. szwajcarski Vaucheron
2. czeskie Prave Olomocke Tvaruzky
3.slaska hauskejza
Jerzy|
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-02 14:13:39
Temat: Re: Sery - postanowienieUżytkownik "Mdana" <m...@n...chrobot.krakow.pl> napisał w wiadomości
news:Pine.LNX.4.21.0003311348380.16316-100000@ns.chr
obot.krakow.pl...
> On Fri, 31 Mar 2000, ostry wrote:
> Polecam Saint Agure. Genialny!! To chyba najlepszy plesniowy ser jaki
> zdazylo mi sie jesc. Wspaniale sie komponuje z czerwonym wytrawnym winem.
>
> Mdana
Jadłem i owszem, ale jadałem już lepsze -choć inne oczywiście - póki co
rekord biją oryginalny francuski Brie z Culomiers i sklepowy Caprice de
Dieux ( oba białe miękkie sery z porostem pleśniowym, Caprice bardzo
łagodny, śmietankowy ( jak werters oryginal, he, he :))) - idealny do
świeżutkiej bułeczki przennej - można rozsmarowywać
IL PSS - OS3 - 28752610
"Widziałem kapitana i Czarnego Psa....., więc zdawało mi się, że wiem, jak
powinien wyglądać pirat.
Według mego zdania, korsarz musiał być istotą zupełnie odmienną od tego
schludnego i dobrodusznego oberżysty"
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-02 14:14:04
Temat: Re: Sery - postanowienieE nie, to było raczej bez sensu :))))
--
IL PSS - OS3 - 28752610
"Widziałem kapitana i Czarnego Psa....., więc zdawało mi się, że wiem, jak
powinien wyglądać pirat.
Według mego zdania, korsarz musiał być istotą zupełnie odmienną od tego
schludnego i dobrodusznego oberżysty"
> Polskie tez ????? ile razy kupuje np goude tyle razy ma smak (o ile go
> ma) inny. Musialbys dodac date producji :-)))))
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-03 08:11:39
Temat: Re: Sery - postanowienieostry <o...@e...com.pl> wrote:
> rekord biją oryginalny francuski Brie z Culomiers i sklepowy Caprice de
> Dieux ( oba białe miękkie sery z porostem pleśniowym, Caprice bardzo
> łagodny, śmietankowy ( jak werters oryginal, he, he :))) - idealny do
> świeżutkiej bułeczki przennej - można rozsmarowywać
Err, ostry, na moje oko to jest porównywanie "czy bardziej lubisz
truskawki, czy schabowy". Święty Ogór i Caprice des dieux to jest coś a
tak różnego w smaku...
EwaP FH
--
Ewa Pawelec, Zakład Fizyki Plazmy UO
Power corrupts, but we all need electricity
Linux user #165317
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-04-03 10:17:24
Temat: Re: Sery - postanowienieOn 31 Mar 2000, Ewa Pawelec wrote:
> zdazylo mi sie jesc. Wspaniale sie komponuje z czerwonym wytrawnym winem.
> Agur IIRC.
> (Heh, Mdanuś, zamawiasz? Mogę Wąsatemu do przekazania po świętach...)
>
> EwaP FH
Zamawiam :-)))
Mdana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |