Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Smalec - krojenie a mielenie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Smalec - krojenie a mielenie

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 20


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2006-08-04 10:13:19

Temat: Re: Smalec - krojenie a mielenie
Od: "Wojtek H." <s...@p...ciach.onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam!

Użytkownik Wladyslaw Los <w...@o...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:w...@n...gazeta.pl.
..


> Co do smalcu, to ja robię go zawsze z samej słoniny i nie dostrzegam
> różnicy między mieloną, a krojoną.

Współczuję serdecznie...

Pozdrowienia - Wojtek H.









› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


12. Data: 2006-08-04 11:08:45

Temat: Re: Smalec - krojenie a mielenie
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Wojtek H." <s...@p...ciach.onet.pl> wrote in message
news:eav6pa$md3$1@news.onet.pl...
> Witam!
>
> Użytkownik Wladyslaw Los <w...@o...pl> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych
> napisał:w...@n...gazeta.pl.
..
>
>
>> Co do smalcu, to ja robię go zawsze z samej słoniny i nie dostrzegam
>> różnicy między mieloną, a krojoną.
>
> Współczuję serdecznie...
>
> Pozdrowienia - Wojtek H.

He..he, pewnie mu chodzi o smalec gęsi...


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


13. Data: 2006-08-04 13:43:30

Temat: Re: Smalec - krojenie a mielenie
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

In article <eav6pa$md3$1@news.onet.pl>,
"Wojtek H." <s...@p...ciach.onet.pl> wrote:

> Witam!
>
> Użytkownik Wladyslaw Los <w...@o...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:w...@n...gazeta.pl.
..
>
>
> > Co do smalcu, to ja robię go zawsze z samej słoniny i nie dostrzegam
> > różnicy między mieloną, a krojoną.

A czego konkretnie?

Władysław

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


14. Data: 2006-08-04 13:52:21

Temat: Re: Smalec - krojenie a mielenie
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Wladyslaw Los" <w...@o...pl> wrote in message
news:wlalos-366EF5.15433004082006@news.gazeta.pl...
> In article <eav6pa$md3$1@news.onet.pl>,
> "Wojtek H." <s...@p...ciach.onet.pl> wrote:
>
>> Witam!
>>
>> Użytkownik Wladyslaw Los <w...@o...pl> w wiadomości do grup
>> dyskusyjnych
>> napisał:w...@n...gazeta.pl.
..
>>
>>
>> > Co do smalcu, to ja robię go zawsze z samej słoniny i nie dostrzegam
>> > różnicy między mieloną, a krojoną.
>
> A czego konkretnie?
>
> Władysław

Mało wyczulony smak.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


15. Data: 2006-08-04 13:59:20

Temat: Re: Smalec - krojenie a mielenie
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

In article <eavjl6$67b$1@nemesis.news.tpi.pl>,
"Panslavista" <p...@w...pl> wrote:

> "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> wrote in message
> news:wlalos-366EF5.15433004082006@news.gazeta.pl...
> > In article <eav6pa$md3$1@news.onet.pl>,
> > "Wojtek H." <s...@p...ciach.onet.pl> wrote:
> >
> >> Witam!
> >>
> >> Użytkownik Wladyslaw Los <w...@o...pl> w wiadomości do grup
> >> dyskusyjnych
> >> napisał:w...@n...gazeta.pl.
..
> >>
> >>
> >> > Co do smalcu, to ja robię go zawsze z samej słoniny i nie dostrzegam
> >> > różnicy między mieloną, a krojoną.
> >
> > A czego konkretnie?
> >
> > Władysław
>
> Mało wyczulony smak.

Też nie wycyyujesz różnicy między smalcem wytopionym z mielonej, a z
krojonej słoniny.

Władysław

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


16. Data: 2006-08-04 14:03:19

Temat: Re: Smalec - krojenie a mielenie
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Wladyslaw Los" <w...@o...pl> wrote in message
news:wlalos-D4DC09.15592004082006@news.gazeta.pl...
> In article <eavjl6$67b$1@nemesis.news.tpi.pl>,
> "Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
>
>> "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> wrote in message
>> news:wlalos-366EF5.15433004082006@news.gazeta.pl...
>> > In article <eav6pa$md3$1@news.onet.pl>,
>> > "Wojtek H." <s...@p...ciach.onet.pl> wrote:
>> >
>> >> Witam!
>> >>
>> >> Użytkownik Wladyslaw Los <w...@o...pl> w wiadomości do grup
>> >> dyskusyjnych
>> >> napisał:w...@n...gazeta.pl.
..
>> >>
>> >>
>> >> > Co do smalcu, to ja robię go zawsze z samej słoniny i nie dostrzegam
>> >> > różnicy między mieloną, a krojoną.
>> >
>> > A czego konkretnie?
>> >
>> > Władysław
>>
>> Mało wyczulony smak.
>
> Też nie wycyyujesz różnicy między smalcem wytopionym z mielonej, a z
> krojonej słoniny.
>
> Władysław

Błąd, ale do porównania musi być smalec z tego samego kawałka słoniny.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


17. Data: 2006-08-04 14:19:40

Temat: Re: Smalec - krojenie a mielenie
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

In article <eavk7t$7g0$1@nemesis.news.tpi.pl>,
"Panslavista" <p...@w...pl> wrote:

> "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> wrote in message
> news:wlalos-D4DC09.15592004082006@news.gazeta.pl...
> > In article <eavjl6$67b$1@nemesis.news.tpi.pl>,
> > "Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
> >
> >> "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> wrote in message
> >> news:wlalos-366EF5.15433004082006@news.gazeta.pl...
> >> > In article <eav6pa$md3$1@news.onet.pl>,
> >> > "Wojtek H." <s...@p...ciach.onet.pl> wrote:
> >> >
> >> >> Witam!
> >> >>
> >> >> Użytkownik Wladyslaw Los <w...@o...pl> w wiadomości do grup
> >> >> dyskusyjnych
> >> >> napisał:w...@n...gazeta.pl.
..
> >> >>
> >> >>
> >> >> > Co do smalcu, to ja robię go zawsze z samej słoniny i nie dostrzegam
> >> >> > różnicy między mieloną, a krojoną.
> >> >
> >> > A czego konkretnie?
> >> >
> >> > Władysław
> >>
> >> Mało wyczulony smak.
> >
> > Też nie wycyyujesz różnicy między smalcem wytopionym z mielonej, a z
> > krojonej słoniny.
> >
> > Władysław
>
> Błąd, ale do porównania musi być smalec z tego samego kawałka słoniny.

Jeden kawałek słoniny możesz jednak stopić tylko raz. Tak czy inaczej,
Ty nie poznasz różnicy między słoniną z dwu różnych świń.

Władysłlaw

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


18. Data: 2006-08-04 14:30:00

Temat: Re: Smalec - krojenie a mielenie
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Wladyslaw Los" <w...@o...pl> wrote in message
news:wlalos-8C2CEB.16194004082006@news.gazeta.pl...
> In article <eavk7t$7g0$1@nemesis.news.tpi.pl>,
> "Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
>
>> "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> wrote in message
>> news:wlalos-D4DC09.15592004082006@news.gazeta.pl...
>> > In article <eavjl6$67b$1@nemesis.news.tpi.pl>,
>> > "Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
>> >
>> >> "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> wrote in message
>> >> news:wlalos-366EF5.15433004082006@news.gazeta.pl...
>> >> > In article <eav6pa$md3$1@news.onet.pl>,
>> >> > "Wojtek H." <s...@p...ciach.onet.pl> wrote:
>> >> >
>> >> >> Witam!
>> >> >>
>> >> >> Użytkownik Wladyslaw Los <w...@o...pl> w wiadomości do grup
>> >> >> dyskusyjnych
>> >> >> napisał:w...@n...gazeta.pl.
..
>> >> >>
>> >> >>
>> >> >> > Co do smalcu, to ja robię go zawsze z samej słoniny i nie
>> >> >> > dostrzegam
>> >> >> > różnicy między mieloną, a krojoną.
>> >> >
>> >> > A czego konkretnie?
>> >> >
>> >> > Władysław
>> >>
>> >> Mało wyczulony smak.
>> >
>> > Też nie wycyyujesz różnicy między smalcem wytopionym z mielonej, a z
>> > krojonej słoniny.
>> >
>> > Władysław
>>
>> Błąd, ale do porównania musi być smalec z tego samego kawałka słoniny.
>
> Jeden kawałek słoniny możesz jednak stopić tylko raz. Tak czy inaczej,
> Ty nie poznasz różnicy między słoniną z dwu różnych świń.
>
> Władysłlaw

Coś talmudycznie kręcisz, kup dwa kilo słoniny w jednym kawałku i później
połowę skroisz a połowę zmielesz i stop to w takich samych warunkach...


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


19. Data: 2006-08-04 19:36:21

Temat: Re: Smalec - krojenie a mielenie
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

In article <eavlpu$ava$1@nemesis.news.tpi.pl>,
"Panslavista" <p...@w...pl> wrote:


> Co? talmudycznie krecisz, kup dwa kilo s"oniny w jednym kawa"ku i pó?niej
> po"owe skroisz a po"owe zmielesz i stop to w takich samych warunkach...

I zar´czam. ˝e nie odró˝ni?byE, Który smalec z mielonejm a który z
krojonej.

W?adys?aw

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


20. Data: 2006-08-04 19:39:54

Temat: Re: Smalec - krojenie a mielenie
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Wladyslaw Los" <w...@o...pl> wrote in message
news:wlalos-16EC52.21362104082006@news.gazeta.pl...
> In article <eavlpu$ava$1@nemesis.news.tpi.pl>,
> "Panslavista" <p...@w...pl> wrote:
>
>
>> Co? talmudycznie krecisz, kup dwa kilo s"oniny w jednym kawa"ku i pó?niej
>> po"owe skroisz a po"owe zmielesz i stop to w takich samych warunkach...
>
> I zar´czam. ˝e nie odró˝ni?byE, Który smalec z mielonejm a który z
> krojonej.
>
> W?adys?aw

He..he, czy zawsze jesteś taki piła? Żartów mnie znasz? A jakie to ma
znaczenie, nawet gdy ktoś rozróżnia smak, a 99,99% ludności nie?


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Jak zrobić kurczaka pieczonego?
Jeszcze raz w temacie garnków...
NA CZASIE
Miodówka help!
jeszcze raz o winie

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »