| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-08-19 10:59:35
Temat: Re: Smazony Ser
Użytkownik "Iwona Malek" <i...@c...at> napisał w wiadomości
news:%SS79.996$y71.43264@news.chello.at...
> w Austrii funkcjonuje toto jako Gebackene Ementaler, wiec chyba ementaler
> bylby na miejscu (tzn na patelni:))
>
> Pozdrawiam
>
> Kaczucha
A w Grecji (dokladnie to na Korfu) nazywaja to saganaki. A feta zapiekana na
ostro w folii alumniowej tez byla extra.
Pzdr.
Struś
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-08-20 08:16:20
Temat: Re: Smazony Ser
> Użytkownik "Iwona Malek" <i...@c...at> napisał w wiadomości
> news:%SS79.996$y71.43264@news.chello.at...
> > w Austrii funkcjonuje toto jako Gebackene Ementaler, wiec chyba
ementaler
> > bylby na miejscu (tzn na patelni:))
> >
> > Pozdrawiam
> >
> > Kaczucha
>
>
> A w Grecji (dokladnie to na Korfu) nazywaja to saganaki. A feta zapiekana
na
> ostro w folii alumniowej tez byla extra.
>
>
> Pzdr.
> Struś
>
Polecam polskiego oscypka pieczonego w foli aluminiowej na grillu, lub w
piekarniku. Jak ktos lubi normalne oscypki to będzie mile zaskoczony. Mniam
:-)
Pozdrawaim
Pawel Zawadka
POOLS
p...@a...net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-08-22 10:30:12
Temat: Re: Smazony Ser> Polecam polskiego oscypka pieczonego w foli aluminiowej na grillu, lub
w
> piekarniku.
/.../
Jak dlugo trzeba go zapiekac w piekarniku?
Bozenka z Wilna ;o)
Warszawa - Wilno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ICQ 81838200 http://bozena.host.sk
www i FAQ grupy: http://kuchenna.host.sk/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |