Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Sól morska czy do wszystkiego?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Sól morska czy do wszystkiego?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 2


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-07-25 13:50:33

Temat: Sól morska czy do wszystkiego?
Od: KASIA <k...@r...net> szukaj wiadomości tego autora

No wlasnie zastanawialam sied nad kupnem takowej jednak nie wiem czy
mozna jej uzywac tak smo jak soli jodowanej(czy nie zmienia smaku
potraw)i ew. do czego jej sie powinno uzywac?
Pozdro Kasia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2005-07-25 13:51:54

Temat: Re: Sól morska czy do wszystkiego?
Od: Lia <L...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia 2005-07-25 15:50:33 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *KASIA* skreślił te oto słowa:

> No wlasnie zastanawialam sied nad kupnem takowej jednak nie wiem czy
> mozna jej uzywac tak smo jak soli jodowanej(czy nie zmienia smaku
> potraw)i ew. do czego jej sie powinno uzywac?

Używa się tak samo.
I własnie taką nalezy używać do ciasta do pizzy - bo jest bardzo
higroskopijna.

--
Lia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Czy Wasze chlebki rosną tak jak sklepowe?
Sopot - spotkanie 26 lipca?
kuchnia na wakacjach
mąka - pytanie
zamiana gaz-elektryka

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »