Data: 2011-01-14 21:31:37
Temat: Re: Sprawa alkoholu.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 14 Jan 2011 13:02:33 -0800 (PST), glob napisał(a):
> Ikselka napisał(a):
>> http://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/43745
2,katastrofa_smolenska_prezydent_nie_mial_alkoholu_w
e_krwi.html,2
>> Z komentarzy:
>> "Mog� co prawda zaj�� procesy fermentacyjne i gnilne w krwi denackiej
>> powoduj�ce powstanie alkoholu etylowego do 0.5 promila i automatyczny
>> wzrost wskazania , ale metodyka badaďż˝ potrafi wykluczyďż˝ lub potwierdziďż˝
>> obecno�� takiego alkoholu.[je�li CHCE - przyp. XL]
>> Aby zapobiegaďż˝ takim procesom fermentacyjnym -krew umieszcza siďż˝ we
>> fiolkach z dodatkiem fluorku sodu - blokuj�cym zachodzenie proces�w
>> fermentacyjnych."
>>
>> Dlatego krew �.p. gen. B�asika mog�a swobodnie fermentowa� przez 11 dni...
>> Temperatury by�y powy�ej zera.
>
> Wiesz że jak więźniowie wracają z przepustek to bada się poziom
> alkoholu we krwi?
> Przy takim stężeniu to jest karcer, zakaz paczek, przepustek i
> widzeń. A napewno nie loty samolotem i to w kokpicie pilotów.
Ale oni wracają ŻYWI, z alkoholem w żywej krwi, a nie leżą martwi 11 dni
pod wrakiem, z fermentującą (HALO ZIEMIA: alkohol! cukier!) i gnijącą
krwią... No nie przyprawiaj mnie o załamkę swoim brakiem myślenia.
|