| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2012-03-16 07:37:37
Temat: Szynka dobrze wyparzonaw szynkowarze. 8 godzin w 75 stopniach. Przysnelo misie, cholera.
Zastanawiam sie czy to jesc...
--
usenet jest dla mieczakow
#pregierz - najlepszy kanal wsrod mezczyzn
(irc.freenode.net)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2012-03-16 12:17:06
Temat: Re: Szynka dobrze wyparzonaDnia Fri, 16 Mar 2012 08:37:37 +0100, KRZYZAK napisał(a):
> w szynkowarze. 8 godzin
:-D
> w 75 stopniach. Przysnelo misie, cholera.
> Zastanawiam sie czy to jesc...
Jasne! - mozesz zostawić nawet na wojnę atomową, nie zepsuje się i za 10
lat ;-PPP
--
XL
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2012-03-16 22:54:30
Temat: Re: Szynka dobrze wyparzonaDnia Fri, 16 Mar 2012 13:17:06 +0100, Ikselka napisał(a):
> Jasne! - mozesz zostawić nawet na wojnę atomową, nie zepsuje się i za 10
> lat ;-PPP
Jakis czas temu znaleziono wolowine w sosie wlasnym i smalcu zakonserwowana
w czasie IIWS. Sanepid orzekl, ze nadaje sie do jedzenia, oraz ma apetyczny
zapach.
--
usenet jest dla mieczakow
#pregierz - najlepszy kanal wsrod mezczyzn
(irc.freenode.net)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2012-03-16 23:01:16
Temat: Re: Szynka dobrze wyparzonaKRZYZAK wrote:
> Dnia Fri, 16 Mar 2012 13:17:06 +0100, Ikselka napisał(a):
>
>> Jasne! - mozesz zostawić nawet na wojnę atomową, nie zepsuje się i za 10
>> lat ;-PPP
>
> Jakis czas temu znaleziono wolowine w sosie wlasnym i smalcu
> zakonserwowana w czasie IIWS. Sanepid orzekl, ze nadaje sie do jedzenia,
> oraz ma apetyczny zapach.
A ludzie, którzy próbowali mięso mamuta z Syberii stwierdzili, że smakuje
jak zwietrzały słoń.
Waldek
--
My jsme Borgové. Sklopte štíty a vzdejte se. Odpor je marný.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |