« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-07-29 18:14:22
Temat: Tajemnica pizzy...Czy macie jakiś tajemny sposób, aby powstało niepowtarzalne ciasto do pizzy?
Sam dążę do perfekcji i się zastanawiam kiedy ją osiągnę.
p.s. Zostało mało czasu, zbierajcie kurki, pizza z kurkami jest nr1 !
Pozd.
S
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-07-29 18:41:35
Temat: Re: Tajemnica pizzy...Użytkownik "Sławek" <s...@g...pl> napisał w wiadomości
news:bg6dgh$nqt$1@inews.gazeta.pl...
> Czy macie jakiś tajemny sposób, aby powstało niepowtarzalne ciasto do
pizzy?
> Sam dążę do perfekcji i się zastanawiam kiedy ją osiągnę.
> p.s. Zostało mało czasu, zbierajcie kurki, pizza z kurkami jest nr1 !
drogi Sławku
1) http://groups.google.pl/groups?q=ciasto+do+pizzy&ie=
UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl
2) http://www.kuchenna.host.sk/
pizza z kurkami?trzeba sprobowac :-)
pozdrawiam
--
mihau
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-29 18:57:43
Temat: Re: Tajemnica pizzy...
Użytkownik "Michał Gwiazdowski" <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bg6f54$t81$1@inews.gazeta.pl...
> Użytkownik "Sławek" <s...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:bg6dgh$nqt$1@inews.gazeta.pl...
> > Czy macie jakiś tajemny sposób, aby powstało niepowtarzalne ciasto do
> pizzy?
> > Sam dążę do perfekcji i się zastanawiam kiedy ją osiągnę.
> > p.s. Zostało mało czasu, zbierajcie kurki, pizza z kurkami jest nr1 !
>
> drogi Sławku
>
> 1)
http://groups.google.pl/groups?q=ciasto+do+pizzy&ie=
UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl
>
> 2) http://www.kuchenna.host.sk/
>
> pizza z kurkami?trzeba sprobowac :-)
>
> pozdrawiam
> --
> mihau
>
Ja wiem jak znaleźć przepis, szukam jakiegoś wynalazku, triku czy jakiegoś
innego szczegółu, ktorego nie ma w przepisach. A jeślio nawet jest nie mogę
codziennie robić pizzy i sprawdzać który jest najlepszy. Jak macie jakieś
sugestie, uwagi z chęcią poczytam i przemyślę.
Pozdrawiam
Sławek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-29 19:06:11
Temat: Re: Tajemnica pizzy...Użytkownik Sławek napisał:
> Czy macie jakiś tajemny sposób, aby powstało niepowtarzalne ciasto do pizzy?
> Sam dążę do perfekcji i się zastanawiam kiedy ją osiągnę.
> p.s. Zostało mało czasu, zbierajcie kurki, pizza z kurkami jest nr1 !
> Pozd.
> S
>
>
http://mniammniam.pl/p.php?p=340
Ja zawsze robie wg tego przepisu. Dodajac do tego ciasta 5 zabkow
czosnku i lyzeczke oregano. Moim zdaniem rewelacja :-)
--
o
ooo walkie!
o http://walkie.cegla.art.pl
+ Nawet ząb bywa wstawiony
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-29 19:18:10
Temat: Re: Tajemnica pizzy...
Użytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisał w wiadomości
news:bg6gfb$ijn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Użytkownik Sławek napisał:
> > Czy macie jakiś tajemny sposób, aby powstało niepowtarzalne ciasto do
pizzy?
> > Sam dążę do perfekcji i się zastanawiam kiedy ją osiągnę.
> > p.s. Zostało mało czasu, zbierajcie kurki, pizza z kurkami jest nr1 !
> > Pozd.
> > S
> >
> >
> http://mniammniam.pl/p.php?p=340
>
> Ja zawsze robie wg tego przepisu. Dodajac do tego ciasta 5 zabkow
> czosnku i lyzeczke oregano. Moim zdaniem rewelacja :-)
>
> --
>
> o
> ooo walkie!
> o http://walkie.cegla.art.pl
> + Nawet ząb bywa wstawiony
czosnek...ciekawa koncepcja, nie lepiej suszony?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-29 19:19:46
Temat: Re: Tajemnica pizzy...
Użytkownik "Sławek" <s...@g...pl> napisał w wiadomości
news:bg6h84$6n6$1@inews.gazeta.pl...
>
> Użytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisał w wiadomości
> news:bg6gfb$ijn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Ja zawsze robie wg tego przepisu. Dodajac do tego ciasta 5 zabkow
> > czosnku i lyzeczke oregano. Moim zdaniem rewelacja :-)
> czosnek...ciekawa koncepcja, nie lepiej suszony?
Uważaj, walkie! tu często trolluje.
dżdżownica
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-29 19:24:29
Temat: Re: Tajemnica pizzy...
Użytkownik "dżdżownica" <d...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bg6hd6$3jl$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Sławek" <s...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:bg6h84$6n6$1@inews.gazeta.pl...
> >
> > Użytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisał w wiadomości
> > news:bg6gfb$ijn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > > Ja zawsze robie wg tego przepisu. Dodajac do tego ciasta 5 zabkow
> > > czosnku i lyzeczke oregano. Moim zdaniem rewelacja :-)
> > czosnek...ciekawa koncepcja, nie lepiej suszony?
> Uważaj, walkie! tu często trolluje.
> dżdżownica
No to ładnie...bede uważał, dzięki.
S
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-29 19:33:09
Temat: Re: Tajemnica pizzy...
Użytkownik "Sławek" <s...@g...pl> napisał w wiadomości
news:bg6hk1$80m$1@inews.gazeta.pl...
> No to ładnie...bede uważał, dzięki.
Ja radziłabym jednak poczytac archiwum grupy, szczególnie radosna
twórczość Tracy vel Janek vel Jan_ek vel dzdzownica i co tam ja
jeszcze w KF mam ujęte, aby zobaczyc co tu tak naprawdę trolluje.
Poza tym proponuję przejrzec archiwum grupy w poszukiwaniu odpowiedzi
na nurtujące cię pytania, m.in. o pizzę, bo były wałkowane nie raz.
pozdr
cherokee
zasłupowo znad kaszki z proszku dla dzieci
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-29 19:56:21
Temat: Re: Tajemnica pizzy...
Użytkownik "walkie!" <w...@w...net.pl> napisał w wiadomości
news:bg6gfb$ijn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> http://mniammniam.pl/p.php?p=340
>
> Ja zawsze robie wg tego przepisu.
Ja z tych niekumatych w kwestii ilosc w stosunku do formy, powiedz, prosze,
czy wykladasz ciacho na "blache piekarnikowa"?
Serdecznosci
Dorota
> ooo walkie!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-07-29 19:59:55
Temat: Re: Tajemnica pizzy...
Użytkownik "Cherokee gd" <c...@t...skasujCalyTenNapis.pl> napisał w
wiadomości news:bg6i5d$9pi$1@absinth.dialog.net.pl...
> Ja radziłabym jednak poczytac archiwum grupy, szczególnie radosna
> twórczość Tracy vel Janek vel Jan_ek vel dzdzownica i co tam ja
> jeszcze w KF mam ujęte, aby zobaczyc co tu tak naprawdę trolluje.
Nie przejmuj sie :-)))), Slawek to Troll. Od razu widac.
> Poza tym proponuję przejrzec archiwum grupy w poszukiwaniu odpowiedzi
> na nurtujące cię pytania, m.in. o pizzę, bo były wałkowane nie raz.
Ile razy walkuje sie ciasto na pizze?
> pozdr
> cherokee
> zasłupowo znad kaszki z proszku dla dzieci
Pozdrawiam serdecznie znad jajek faszerowanych i tzatzikow. Zaslupowy byl
chlodnik litewski, bo z koncentratem Rybaka.
Kaszka, o jakim smaku? :-)))
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |