Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Witam i mam pytanko:))

Grupy

Szukaj w grupach

 

Witam i mam pytanko:))

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-03-24 13:56:41

Temat: Witam i mam pytanko:))
Od: "muzir" <m...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam wszystkich kucharzy, milosnikow kuchni i dobrego papu.
Co do pytania to mam problem z makaronem ryzowym. Nie wiem jak sie nim
poslozyc
RATUNKU


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-03-24 15:06:18

Temat: Re: Witam i mam pytanko:))
Od: waldemar z domu <w...@t...de> szukaj wiadomości tego autora

muzir wrote:

> Witam wszystkich kucharzy, milosnikow kuchni i dobrego papu.
> Co do pytania to mam problem z makaronem ryzowym. Nie wiem jak sie nim
> poslozyc
> RATUNKU

muzirze płci dowolnej:

makaron ryżowy możesz używać jak normalnego do zup, na przykład grzybowa
pasuje do tego. Możesz użyć też tam, gdzie użył(a)byś ryżu.

Aha, ugotowany jest lepszy od surowego.

Waldek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-03-24 21:05:08

Temat: Re: Witam i mam pytanko:))
Od: kamila slawinska <k...@s...killer.acedsl.com> szukaj wiadomości tego autora

On Sun, 24 Mar 2002 14:56:41 +0100, "muzir" <m...@w...pl> wrote:

>Witam wszystkich kucharzy, milosnikow kuchni i dobrego papu.
>Co do pytania to mam problem z makaronem ryzowym. Nie wiem jak sie nim
>poslozyc

w sensie - jak go przygotowywac? jesli masz suszony (taki jest
najczesiej dostepny), przed zastosowaniem namocz go 20-25 minut w
cieplej wodzie, zeby zmiekl. poetm rob z nim, co chesz - bardzo
polecam zwlaszcza tajske przepisy (posylalam kilka na grupe niedawno,
poszukaj w archiwum).

pozdrowienia,
kamila

--
everything tastes better with cat's hair in it.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-03-24 21:50:37

Temat: Re: Witam i mam pytanko:))
Od: " " <p...@N...poczta.gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

kamila slawinska k...@s...killer.acedsl.com napisał(a):

> On Sun, 24 Mar 2002 14:56:41 +0100, "muzir" <m...@w...pl> wrote:
>
> >Witam wszystkich kucharzy, milosnikow kuchni i dobrego papu.
> >Co do pytania to mam problem z makaronem ryzowym. Nie wiem jak sie
nim
> >poslozyc
>
> w sensie - jak go przygotowywac? jesli masz suszony (taki jest
> najczesiej dostepny), przed zastosowaniem namocz go 20-25 minut w
> cieplej wodzie, zeby zmiekl. poetm rob z nim, co chesz - bardzo
> polecam zwlaszcza tajske przepisy (posylalam kilka na grupe
niedawno,
> poszukaj w archiwum).
>
> pozdrowienia,
> kamila
>
> --
> everything tastes better with cat's hair in it.
testuje


--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

farsz z Maklowicza
brokuły
gofry
zajaczek
amarantus?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »