Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Wok - do czego to słuzy?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Wok - do czego to słuzy?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-12-31 17:12:53

Temat: Re: Wok - do czego to słuzy?
Od: "WMA" <w...@t...com> szukaj wiadomości tego autora

Oczywiscie w odpowiedniej kolejnosci, najpierw mieso, gdy jest juz miekkie,
wrzucasz jarzyny (ostanie kilka minut) i mleczko kokosowe, tylko zeby sie
nie gotowalo intensywnie, Pycha....

Wacek


"Piotr Zawadzki" <p...@f...pl> skrev i meddelandet
news:aus1p8$m2j$1@news.tpi.pl...
> JurekMon, 30 Dec 2002 20:43:44 +0000 (UTC) <auqb60$ftd$1@news.gazeta.pl>
wrote:
>
> > Czym sie rózni wok od zwykłej patelni, oprócz głębokości?
>
> Smażysz w nim "na szybko". Jeżeli mięso to najlepiej marynowane (tak jak
> Chińczycy to robią), warzywa wychodzą chrupiące - po prostu daje b.
> wysoką temperaturę, nie dusisz w sosie tylko tak jakby na blasze,
> wrzucasz wszystko do środka, rach-ciach i zrobione.
>
> Z poważaniem
> PZ
>
>
> --
> Już samo zdrowie jest zwycięstwem


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

śnieg
Re: Mam plaster
do Joasi Duszczynskiej w sprawie schabu P:-)
Gofry - ciasto?
Trujące grzyby

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »