« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-09-04 10:55:42
Temat: a znacie to?Witam
Chcac podziekowac wszystkim ktorzy podali mi przepis na pstraga podaje
przepis na moja ulubiiona salatke:
ugotowane brokuly al dente
ugotowany makaron tez al dente ( najleiej kokardki)
przysmazony na zloto czosnek ( 4 - 5 zabków)
puszka tunczyka
1/2 puszki kukurydzy
wszystko wymieszac dodac odrobine oliwy i pieprzu
pycha !!!
smacznego !!
(byc moze bylo ale przypomniec warto :)))
A.s
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-09-04 11:54:47
Temat: Re: a znacie to?Witaj
zaciekawila mnie podana przez Ciebie salatka. W zwiazku z nia jedno pytanie:
czy zabki czosnku maja byc w calosci czy posiekane?
Z gory dziekuje za odpowiedz
Dorota
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-04 12:03:30
Temat: Re: a znacie to?On Wed, 04 Sep 2002 14:30:45 +0200, Krystyna Chiger
<k...@p...pl> wrote:
>Waldemar Krzok napisal:
>
>> > zaciekawila mnie podana przez Ciebie salatka. W zwiazku z nia jedno pytanie:
>> > czy zabki czosnku maja byc w calosci czy posiekane?
>> >
>> ja bym tak grubo posieka?, ale niech si? autor wypowie
>
>Obstawiam plasterki :-)
>
>Krycha
a ja rozdziamgane niechlujnie acz ciekawie kawalki
Krys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-04 12:16:13
Temat: Re: a znacie to?Dorothy:
> Witaj
> zaciekawila mnie podana przez Ciebie salatka. W zwiazku z nia jedno pytanie:
> czy zabki czosnku maja byc w calosci czy posiekane?
>
ja bym tak grubo posiekał, ale niech się autor wypowie
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-04 12:30:45
Temat: Re: a znacie to?Waldemar Krzok napisal:
> > zaciekawila mnie podana przez Ciebie salatka. W zwiazku z nia jedno pytanie:
> > czy zabki czosnku maja byc w calosci czy posiekane?
> >
> ja bym tak grubo posiekał, ale niech się autor wypowie
Obstawiam plasterki :-)
Krycha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-04 13:02:58
Temat: Re: a znacie to?
:
>
> >Waldemar Krzok napisal:
> >> ja bym tak grubo posieka?,
--> >Obstawiam plasterki :-)
> >Krycha
> a ja rozdziamgane niechlujnie acz ciekawie kawalki
> Krys
jaka opcja jest jeszcze nie obstawiona?:)))
w zapalki bylo?
Jola L-L
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-04 14:22:24
Temat: Re: a znacie to?
Jola L-L wrote:
> jaka opcja jest jeszcze nie obstawiona?:)))
polplasterki i cwiercplasterki ;)
pzdr
agi
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-04 17:48:37
Temat: Re: a znacie to?a ja myślę, że w całości
Kama
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-04 23:04:20
Temat: Re: a znacie to?sprostowanie:
trzeba posiekac czosnek :)))
pozdrawiam
A.s
"Dorothy" <b...@p...onet.pl> wrote in message
news:al4t3m$6l5$1@news2.tpi.pl...
> Witaj
> zaciekawila mnie podana przez Ciebie salatka. W zwiazku z nia jedno
pytanie:
> czy zabki czosnku maja byc w calosci czy posiekane?
>
> Z gory dziekuje za odpowiedz
>
> Dorota
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-04 23:27:45
Temat: Re: a znacie to?On Thu, 5 Sep 2002 01:04:20 +0200, "Adiemus" <a...@n...com>
wrote:
>sprostowanie:
>trzeba posiekac czosnek :)))
>
>pozdrawiam
>A.s
no to jak na moje oko, to ja wygralam...vide: moj pomysl wyzej...
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |