| « poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2005-08-13 16:42:15
Temat: Re: arbuz z wodka?> No dobra ale w jakich naczyniach to sie podaje??
>
> kieliszki?? blaszane kubki?? we wiaderku poprostu??
>
Naczynia najlepiej przezroczyste. Ładnie wygląda.
We włoszech specyfik nazywa się Macedonia, podstawą są winogrona, arbuz,
melon, kiwi, pomarańcze, i w ogóle kto co lubi ale radzę unikac bananów,
łatwo robią się gorzkie.
Zalewac białym słodkim winem i do lodówki na godzinę. Czasami trzeba
dosłodzic. Można kostek lodu też dodac.
tomaso
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2005-08-15 01:00:17
Temat: Re: arbuz z wodka?MadziaK wrote:
> Czesc;)
> Mam urodziny jutro, a w sobote imprezka pod znakiem lasu, jeziora i grila
> oraz potraw jednogarnkowych.
>
> I kiedys slyszalam, ze mozna do arbuza wstrzyknac wodke (spirytus) i potem
> to ladnie podac jako arbuza niespodzianke;)
> Czy moze wiecie jak to zrobic?
> MadziaK
Pomysl arbuza na wystepach goscinnych jest bledny. Arbuz jest
moczopedny. No, chyba ze pod reka jest sprawna toaleta ;-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |