« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-08-31 18:20:26
Temat: bitkiJuz wyczytalam w innym watku, ze sie je robi np z szynki, ale mozna wiecej
szczegolow???
Bo np w mojej ksiazce kucharskiej takie cos jak bitki nie figuruje, a moja
mama robila takie, ze mmmmmm.......
rozmarzylam sie, czas do domu na kolacje.....
Anna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-09-02 04:42:41
Temat: Re: bitki
Anna <a...@r...fm> wrote in message news:8om7ld$bg4$1@skipper.rmf.pl...
> Juz wyczytalam w innym watku, ze sie je robi np z szynki, ale mozna wiecej
> szczegolow???
> Bo np w mojej ksiazce kucharskiej takie cos jak bitki nie figuruje, a moja
> mama robila takie, ze mmmmmm.......
>
> rozmarzylam sie, czas do domu na kolacje.....
>
> Anna
>
Bitki, takie jakie ja je znam, to rozbite tluczkiem plastry wolowiny duszone
do miekkosci w sosie.
F.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-09-02 19:30:55
Temat: Re: bitkiAnna wrote:
>
> Juz wyczytalam w innym watku, ze sie je robi np z szynki, ale mozna wiecej
> szczegolow???
> Bo np w mojej ksiazce kucharskiej takie cos jak bitki nie figuruje, a moja
> mama robila takie, ze mmmmmm.......
>
> rozmarzylam sie, czas do domu na kolacje.....
>
> Anna
To poszukaj poh haslem zrazy, pewnie wtedy znajdziesz. Nie pamietam
tylko,
jakie te zrazy, bo u mnie w domu tez sie nazywaja bitki.
BK
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |