« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-01-24 11:58:22
Temat: budyń i pudnng czym to się różnia jeśli niczym i nazwe można stosować zamiennie to dlaczego budyń da się
jeść tylko ciepły bo jak stygnie to zamienia się w ochydne żygi z których
sączy się woda a puding sprzedawany jest w kubkach jak jogurt i zimny jest
bardzo dobry podgrzanego nie jadłem
pozdrawiam i szacuneczek
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-01-24 14:31:39
Temat: Re: budyń i pudnng czym to się różniDnia Sat, 24 Jan 2004 11:58:22 +0000 (UTC), Waćpanna lub Waćpan *Tito
Ortiz*, w wiadomości news:<butmku$3kc$1@inews.gazeta.pl> zawarł, co
następuje:
> a jeśli niczym i nazwe można stosować zamiennie to dlaczego budyń da się
> jeść tylko ciepły bo jak stygnie to zamienia się w ochydne żygi z których
> sączy się woda
jak kupujesz gotowe budynie, to potem tak masz
ja robię sama wg przepisu Disslowej na "kisiel czekoladowy" i jeszcze mi
nigdy nie podszedł wodą.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
http://pyrypy.poznan4u.com.pl/pyrypy.php?state=showu
ser&userid=39040
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-01-25 11:39:58
Temat: Re: budyń i pudnng czym to się różniUżytkownik "Tito Ortiz" <t...@g...pl> napisał w wiadomości
news:butmku$3kc$1@inews.gazeta.pl...
> a jeśli niczym i nazwe można stosować zamiennie to dlaczego budyń da się
> jeść tylko ciepły bo jak stygnie to zamienia się w ochydne żygi z których
> sączy się woda
Jeśli budyń zostawisz nienaruszony w salaterce, to nic się nie sączy (nawet
następnego dnia). Jeśli zamieszasz lub spróbujesz, to wtedy faktycznie robi
się taki błeeeeeee.
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-01-25 19:34:17
Temat: Re: budyń i pudnng czym to się różniIn article <butmku$3kc$1@inews.gazeta.pl>,
"Tito Ortiz" <t...@g...pl> wrote:
<http://glinki.com/?l=VISp>
Władysław
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |