« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-01-24 12:37:02
Temat: Wlasciwosci sulchniajace jajwitam
mam napisac prace dyplomowa na taki temat "Wykorzystanie wlasciwosci
spulchniajacej jaj w technologii gastronomicznej"
mam na ten temat bardzo malo materialow.
W pracy ma byc zawarte wlasnie te wlasciwosci, proces ubijania piany, budowa
i skalad chemiczny jaja, zastosowanie jaj w technologii gastronomicznej
Poprosze o wszelkie informacje i linki, za wszystko z gory dziekuje
Pozdrawiam.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2004-01-24 14:29:38
Temat: Wlasciwosci spulchniajace jajw temacie mialo byc spulchniajace a nie sulchniajace :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2004-01-27 01:03:25
Temat: Re: Wlasciwosci spulchniajace jaj
Użytkownik "Pirat" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:butvh7$f3p$1@atlantis.news.tpi.pl...
> w temacie mialo byc spulchniajace a nie sulchniajace :)
====
A właśnie, że sulchniające! Jaja sulchniające mają właściwości
orgamistyczne, w przeciwności do spulchniających, które tylko rozmiękczają
(chyba, że są na twardo).
waldek
====
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |